Melih Çiçek
Sarı Üye
- 15 Temmuz 2021
- 564
- 420
- 473
Ceza sahasında daha çok kişi oluruz. Çifte forvete dönmemiz iyi olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akbaba hücum preste iyi işler yaptı çıkarmaz bence
Mertens'de oynamaya basladiginda daha fazla pozisyon zenginliği olacaktır ama bu takıma Elmander gibi yanındakileri oynatan bir forvet yerine Gomis gibi gol atmaya odaklı bir forvet lazım. Forvetin 20 25 gol atamazsa şampiyon olamazsın.Forvet lazım katılıyorum ama sorun bence forvet değil forvete top gelmiyor ki
Sefer 10 numara gibi arkada olur skandal falan olmazsefer - gomis ikilisi skandal olur
Suud liginde transfer yaptıBoupendza transfer olmadı mı
Adama delirtmek icin elinden geleni yapiyorsun senin ihraci niye kaldirdilar yaBoşuna transfere filan para harcamaga gerek yok.
Acilen futboldan anlayan bir hoca ve ekip bulmak lazim.
Tek tecrübesi küme düşme hattında takım çalıştıran hoca ile bu kadar oluyor
hoca mertensi almadık mı o görev için zatenSefer 10 numara gibi arkada olur skandal falan olmaz
Futbolcu olan golcü olan, pozisyonu koklayacak, hiç bir pozisyon içinde değil,seferoviç ten gol bekliyorsanız, Zincirlikuyu-Söğütlüçeşme metrobüsün de oturarak gitmek gibi bir durum söz konusu.Üzülüyorum be Sabri abi!..Sordun söyledim. Gayet iyi adam işte. Emre, Kerem ve Yunus top taşıyamaz, destek olmazsa ne bekliyorsunuz ki? Olursa ne olacağı belli.. hazırlık maçlarından bile belli. Benfica’da da Nunez, Felix etrafında dolaşınca ne olduğunu da gördük.
Senin gibi bir maçla karar verecek olsam, bırakırdım bu takımı tutmayı mesela
Statik olmayacağı için stoperleri yanıltabilir varlığı. Statik kalıyor hem Sefer hem de Gomis , kucakta oynuyorlar.Giresun bu kadar kapalı oynarken pek mantıklı olmaz açıkçası. O tarz bir oyun için hazırlık şart.