Berkay Kandemir
Büyük Kaptan
- 25 Mart 2018
- 22.938
- 17.314
- 1.838
Yok renktaşım, Trabzon maçına yetişse iyi, henüz antrenmanlara bile başlamadı adam bildiğim kadarıyla.Dubois yetişmiyor mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok renktaşım, Trabzon maçına yetişse iyi, henüz antrenmanlara bile başlamadı adam bildiğim kadarıyla.Dubois yetişmiyor mu
Ben kulübe devrediyorum bu maçlıkKombinelilerin çoğu gelse bari ya da devretseler en azından. Sadece derbiler için kombine alan gurbetçi tayfa var örneğin. Ya da şu anda tatilde olanlar. Bunların devretmesi lazım kesinlikle.
şöyle yanişu 1 kaç maç kazanak sonra rakipler hücum etmeğe cüret etmez daha rahat kazanırız
Bende kombine aldım ama takıma destek olmak için. Fethiye'den İstanbula git gel derbiler harici çok zor görünüyor. Ama İstanbulda yada İstanbula yakın kimseler varsa kombine alan ve gitmiyorlarsa o zaman büyük ayıp. Devir isteyene bilet devri yapacağım ama istemeyen olursa da Klübe devrederim diye düşünüyorum.Kolay maç yok rehavate kapılmadan Trabzon maçına kadar kayıpsız gitmemiz lazım.Taraftara da büyük iş düşüyo kombine alıp maça gitmeyen tipler bu sene fazla olmaz umarım.
Özelden yazdımMaça gidemeyecek varsa biletini benim passolig kartına ücreti karşılığında aktarabilir
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi