⚽ SL 22/23 H:2 | Galatasaray 0-1 Giresunspor | MS | 13 Ağustos

Muslera

Boey
Nelsson
Abdulkerim
Aanholt

Midtsjo
Oliveira
Yunus
Mertens
Kerem

Seferovic

Bu maç için şu an en mantıklı 11 bu gibi sanki.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Handikaplar havada uçuştuğuna göre 1-0, 2-1 veya 3-2'lik skorla ayrılacağımız bir maç olacak gibi.

Giresun'un bu hafta oynadığı maç özetini izledim. Okan'dan sonra yerine geçen kalecinin de hataları vardı yedikleri gollerde. Bu maçın forvet hattımızın kendini göstermesini beklediğim bir maç olacağını düşünüyorum. Yakaladıkları pozisyonlarda ne kadar verimli olabileceklerini göreceğiz hep beraber. Ayrıca Giresun'un kapanacağını ve kontralardan gol arayacağını düşündüğüm için set hücumlarında ne kadar etkili olabileceğiz bu maçta görmüş olacağız.

Kadroda sadece Berkan Mitdsjö değişikliği bekliyorum. Kendi sahamızda o atmosferi yaşamaları için skora bağlı olarak son 10 dk da olsa Torreira ve Mertens'i sahaya atıp seyirciyi mutlu etmeyi düşünebilir Okan Hoca. Tabi ki hazır olmadıklarını düşünerek ve muhtemel bir kötü bir performansa taraftarın tepki göstermemesi de gerekir.

Kolay maç yok rehavate kapılmadan Trabzon maçına kadar kayıpsız gitmemiz lazım.Taraftara da büyük iş düşüyo kombine alıp maça gitmeyen tipler bu sene fazla olmaz umarım.
Bende kombine aldım ama takıma destek olmak için. Fethiye'den İstanbula git gel derbiler harici çok zor görünüyor. Ama İstanbulda yada İstanbula yakın kimseler varsa kombine alan ve gitmiyorlarsa o zaman büyük ayıp. Devir isteyene bilet devri yapacağım ama istemeyen olursa da Klübe devrederim diye düşünüyorum.

Vidyolardaki gibi skip özelliği olsa da hemen cumartesi akşama geçsek.

Geçen sene bizi kendi sahamızda yenmişlerdi. Hiç hafife almamak lazım bu hafta ADS’ye yenilmelerine rağmen kötü oynamadılar.
Bizim takım tam oturana kadar puan kaybını minimumda tutacak şekilde azami dikkat ve konsantrasyon ile oynamalıyız.

Geri
Üst Alt