Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.578
- 36.104
- 2.773
ekibimizin 2 yiyeceğini düşünmen üzdü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim yerimede bağır mutlakaÖzelden yazıyorum renkdaş
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geçen fb berabere kalınca antuda 209 sayfa okudum. 1. sayfa bunun gibi skorlarla doluydu ortalara geldim valencia ve altayın anasıyla helalleşiyorlardı. Son sayfalara geldim üzüldüm daha ilk maçtan kafayı yemişler bu hocayla olmaz bu başkanla olmaz aldıkları adamlar çöp jesus bunak. Neler neler.
aman hocamGeçen fb berabere kalınca antuda 209 sayfa okudum. 1. sayfa bunun gibi skorlarla doluydu ortalara geldim valencia ve altayın anasıyla helalleşiyorlardı. Son sayfalara geldim üzüldüm daha ilk maçtan kafayı yemişler bu hocayla olmaz bu başkanla olmaz aldıkları adamlar çöp jesus bunak. Neler neler.
Maç sonucu benzemesin abiler.
Edebimizle topumuzu oynayalım. Show tribünde showu onlar yapıyor zaten.aman hocam![]()
Şunlara seslenmeyim de soyunma odasında veririm ayarı demiştir. Net güzel anewliz hocam.hocam şu konuşmayı yapabilmek için 2 gün maç saatine kadar salmış takımı
Haftaya Olimpiyat Stadı'nda Ümraniye deplasmanı var. O maçta dolar.Stad 80 bin kişilik olsa yine dolarmış
Evet. Renkdaşlarımızı sükunete davet ediyor ve rakip küçük görme hatasına düşmemelerini öneriyorum. Bu lig her takımın birbirini yenebileceği bir lig oldu uzun zamandırHerkes fark bekliyo hep ters tepiyor bu akıllanmadınız mı daha :d
Farklı skor yazmaya devam ettiğiniz sürece maç zora girecek
kuşları kudurtmaya devam rengim
Onur Bakır da kuduruyor şu andakuşları kudurtmaya devam rengim
skoru abartılı yazıp takımı rehavete soktuğun için miOnur Bakır da kuduruyor şu anda
Gsmize güvenmediği için.skoru abartılı yazıp takımı rehavete soktuğun için mi