⚽ SL 22/23 H:2 | Galatasaray 0-1 Giresunspor | MS | 13 Ağustos

Şu an kadromuz Giresun'un katmer ketmer üstünde fakat daha oturmadı. Maçı kazasız kazanalım yeter.

Ne Antalya, Saraçoğlu v.s. deplasmana giderken 3,5 atmaya, ne de içeride bir rakip ile oynarkan buna yine FB'de dahil suyunu çıkartmaya gerek yok.

Maçı sahada oynarsın ve kazanırsın.

Giresun Adana Demirspor maçını izledim. Giresunspor baskılı ve daha iyi oynamasına rağmen çok kalitesiz tecrübesiz 11'e sahip oldukları için Adana Demirspor kaliteli oyuncularıyla bulduğu her pozisyonu gol yaptı. Giresunspor Riad Bajic dışında neredeyse hiç transfer yapamamış geçen sezona göre ciddi güç kaybetmişler. Kadroları aşırı yetersiz olduğu için Alper Uludağ, Doğancan, Murat Cem gibi 1.lig seviyesinde oyuncuları ilk 11'de başlatmak zorunda kalıyorlar. Geçen sezon Giresun kadrosunda Diabate, Suleymanov, Chiquinho gibi kaliteli oyuncular vardı ama kiralık oldukları için hepsi takımdan ayrıldı. Çok büyük bir sürpriz olmazsa ben aşırı derecede rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum.

Ben Geçen Antalya Maçının 15. dk 40 Dk Arasında Oynanan Oyunun Toreira Ve Miçolu Kısmını Merak Ediyorum

Ilk kez bi macimizi stadimizda izleyecegim. Hem kombine hem de mac atmosferi heycani bu sene insallah ugur getirir ve sampiyon oluruz.

Istanbulda yasayan arkadaslara sorum:

12:30 gibi sabiha gökcene inis yapacagim. Mac saatine kadar nerelerde takilmami önerirsiniz. Ve mac sonucu IGA havaalanina en kolay nasil giderim, sabah 6 da ucagim kalkacak.

Simdiden tesekkürler.

Eger zamani olan arkadaslar varsa veya forum olarak bi organizasyon yapacaksaniz, beni de dahil edebilirsiniz, bu vesileyle de tanismis oluruz :-)))

Sen cok Yasa Galatasaray

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Var mı yardımcı olabilecek renktaşlar?

Var mı yardımcı olabilecek renktaşlar?

Selam kardeşim,

Zaman geçirebileceğin en mantıklı yer Vadi İstanbul, buradan stada geçiş kolaydır. Maç sonrası havalimanına ise metro ile Levent yapıp oradan Havaist ile geçmen gerekiyor.

Geri
Üst Alt