⚽ SL 22/23 H:2 | Galatasaray 0-1 Giresunspor | MS | 13 Ağustos

Çoğunluk kimdeyse tribün onundur. Farklı takım paso ligi alıp doldurun. Ben Ankara'da ki Akhisar kupa maçına gitmek için bizim tribünden yer bulamadım. Kalktım gittim Akhisar pasosu çıkardım. Akhisar tribününden maçı izledim. Sonrasında gördük ki O tribün de bizimmiş. Biraz gerilim çıksa da çoğunluğun Galatasaraylı olduğunu görünce ve stadın koskoca bir tarafının bizim olduğunu görünce kedi gibi maç izlediler. :)
etik değil hocam

Giresun ADS maçında baya tempolu bir oyun oynadı. Çok iyi basıyorlar önde. Ama kaliteleri eksik. Antalya maçının ilk yarısındaki gibi derli toplu bir görüntü verirsek kaliteli ayaklarla alabiliriz maçı. Erken gol bulmadıkça kolay bir maç beklemiyorum.

———————-Nando———————
-Boey—-Nelsson——Apo——-PVA—-
——————Torreira————————
—————————-Misstjo————-
—-Kerem——-Mertens———Yunus-
———————-Haris———————

Mertens ve Torre hazir bir götünü ciziyor macerayagerek yok

Kadroya bak sjsjjs

Bu sezondaki atmosferi yakalamamız gerekiyor

Bu maç benim için en iyi tribündü ya başlangıçta bagirilmasi filan klişe işlerde Tudor o dönem deli gibi pres yaptırıyordu ve takımda uygundu haliyle tribünler de takımla pres yapiyordu Sivaslı oyuncular adeta top ayaklarına geldiğinde eli ayağına dolaşıyordu hatta bir iki tanesi topu bıraktı aman abi al gitte bana dokunma misali haliyle bayağı keyifli oluyor maçın içinde olmak bu senaryoda ama mıy mıy top oynaninca tribünde düşüyor haliyle

ben 3 bileti 750 aldım. twitterdan askeri personel bi arkadaşa rabbime sığınarak yolladım parayı bekledim :D
İyi bulmuşsun, biz de birini bulduk önce bir tanesini alalım bakalim giderse 250 gider dedik, adam çarptı bizi 😀

Ondan sonra dün saçma bir durum oldu 7. kategoride 2 tane kombine düştü kart bilgilerini girip ödemeyi onayladım. Aldık diye sevinirken bilet başka birine satılmıştır diye hata verdi.

Deplasmanda gelen son dakika golü cok önemliydi. Ilk haftadan altin degerinde ekstra 2 puan cikardik.

Sezonun ilk yarisinda 5'er haftalik periyotlar üzerinden yorumlamak gerekir maclari.

Ilk 5 macta TS deplasmani haric 4 galibiyet cikarmak gerekiyor. Trabzon deplasmanindan alinacak 1 puan kötü olmaz.

Rakipler ilk 11 bulana kadar biz sinerji ve kaliteli oyuncularin birbiriyle oynamasiyla üc asagi bes yukari net olan 11'imizle 1.olmaliyiz.

Savunmayi cok cok önde kurup sacma bir gol yemeyip aksine ilk 15 dakikada bir gol bulursak gerisi gelir.

Giresun gecen seneye göre güc kaybetti.

Deplasmanda gelen son dakika golü cok önemliydi. Ilk haftadan altin degerinde ekstra 2 puan cikardik.

Sezonun ilk yarisinda 5'er haftalik periyotlar üzerinden yorumlamak gerekir maclari.

Ilk 5 macta TS deplasmani haric 4 galibiyet cikarmak gerekiyor. Trabzon deplasmanindan alinacak 1 puan kötü olmaz.

Rakipler ilk 11 bulana kadar biz sinerji ve kaliteli oyuncularin birbiriyle oynamasiyla üc asagi bes yukari net olan 11'imizle 1.olmaliyiz.

Savunmayi cok cok önde kurup sacma bir gol yemeyip aksine ilk 15 dakikada bir gol bulursak gerisi gelir.

Giresun gecen seneye göre güc kaybetti.

Doğru. Giresunspor geçen seneki takımla bile gelseydi farka giderdik gerçi şu an.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kazanamayiz, herkesin oturma organi kalkti.
16011.jpg

Geri
Üst Alt