⚽ SL 22/23 H:2 | Galatasaray 0-1 Giresunspor | MS | 13 Ağustos

IMG_6726.webp

Sahaya 10 kişi çıkmak > Akbaba ile başlamak

Ulan tam patlamalık maç he çok beklenti var ters de tepebilir neyse sakatlık vs vermesek yeter bari iyi oyun ne çıkarsa bahtımıza artık

yorumu onemli buluyorum. endisenmekte haklilik payi var. ligin basi tam hazir degiliz.
keza, gecen sezon ligde ayni takima *evimizde 0-1 yenilmistik . rakibin hocasi yine ayni hakan keles.
+, klasik ,rakip oyuncular ve hoca ozelinde; bu tur maclar sezon da bir kac kez gelir. vitrinlik vs bir mac. dolayisiyla sonuna kadar birakmayacaklardir maci.

bizim tarafimizdan baktigimda;

biz isi ciddi tutup, ilk dakikalardan kompakt kalip ~ hazirlik kampi ve ilk mactaki gol sekansindaki gibi-kollektifligimize devam edip skoru bu sefer *erken bulmaliyiz. diger turlu rakip direnc kazaniyor haliyle....
golu erken(ilk yari ozelinde) bulursak,
sonrasi rakibin acilisina bagli, ordan yunus,kerem vs ile bol bol bindirmeli varyasyonlar buluruz elbet.
sinerji onemli bir nuans olumlu yansir momentume direkt etki eder,sahaya mutlak yansir. sasmaz bir denklem.
nacizane ,maca gidecek kucuk buyuk tum taraftarlarimiza guveniyorum. muthis bir destek sunacaklardir. ozlem buyuk - bu pozitif enerji ile ic saha ilk galibiyetimizi hayirlisiyla alacagimiza inaniyorum.

ilk 11ler ozerlinde bir iki sey karalariz diger baslikta.

herkese iyi seyirler dilerim. mac sonu galibiyetimizi yorumladigimiz guzel bir mac ertesinde gorusmek umuduyla.....

staddan canlı yayın açan filan yok mu beinde kayseri maçı var

Geri
Üst Alt