⚽ SL 22/23 H:2 | Galatasaray 0-1 Giresunspor | MS | 13 Ağustos

Keşke Akbaba yerinede bir adam alınsa. Hiç beğenmiyorum pozisyon bilgisi ve oyun görüşü sıfır. Böyle oyuncular hep takım arkadaşlarını bozarlar
Belki firsat transferleri arasinda olabilir. Baskan zaten maclara bakarak nerde bir eksik gidik var ona göre transfer yapacagiz gibi bir aciklama yapmisti yalnisim yoksa.

Bu kombine olayına bir düzenleme şart bence bizim taraftar malum en gevşek taraftar grubu 3 4mac gelmezsen iptal veyahut bir yaptırım olacakki para vermek için kombine almış olmasın
Önüne geçmek zor ama bir şeyler düşünülmeli bu konuda, senede 2 maça gitmek için kombine alıyor adamlar sonra yok

Geçen sene o kadar moktan bir sezon geçirdik ki.. Taraftarın takımı görmek için bu kadar sabırsız ve heyecanlı olması çok normal. Güzel bir oyunla kazanalım..

Okan Buruk: "Hem Lucas hem Mertens forma giymek istiyor, özellikle bu atmosferi görünce ben bile çıkıp oynamak istedim, büyüleyici atmosfer var. Maçın gidişatına göre oyuncularımızı değerlendireceğiz. Mertens biraz daha geride, Lucas daha hazır durumda."

Geri
Üst Alt