⚽ SL 22/23 H:2 | Galatasaray 0-1 Giresunspor | MS | 13 Ağustos

Bence de 10 numara gerekli modern futbol dediğin medeniyet gibi tek dişi kalmış bir canavar. Sino gibi hagi gibi bir 10 no istiyorum.

Geçen hafta,seferoviç'e sütçü dediğim için tüm sağmal inek sahiplerinden, sütçüler den özür diliyorum.

Benim anladigim bu takima tipki belotti gibi adam isiran savasci bi santrafor lazim kanata da bir alternatif ve defanaa da bir yedek…takim mis gibi biraz ritim yakalamali sadece

Hayır bir de adamın en iyi yaptığı iş bu normalde git ceza sahasının içinde bekle desen beklemez adam geriye gelip top alan bir forvetti Seferovic

Ya Giresun gerçekten o bağlantıyı çok güzel kopardı ya da Seferovic in sorunu bu doğrudan
Fiziksel olarak hazır değil ya bence direkt o sebeple sorun yaşıyor.

Senelerdir bu takımın çözülemeyen sorunu forvetleri besleyecek kanat ve sağ-sol bek tandemi.. Bu yetenekte bir tek Yunus var ancak şu ana kadar göremedik.. PVA-Kerem-Boey orta açmaktan aciz malesef..

Gerçi Boey defansif olarak gayet güzel bu maçta

Nelson ve birazda boey dışında takımda kafa topuna çıkabilen 3.oyuncu yok yani ona göre elstiri yapın derim

3/17 orta
İkili mücadele 53-47
Xg 0,45
Rczs topla buluşma 17-3

yani eğer şu tarz bir oyun oynayacaksa santraforun seferovic değil halil dervişoğlu gibi daha sprinter arkası dönüp gidebilen bi adam olur saçma saçma işler peşindeyiz

Geri
Üst Alt