⚽ SL 22/23 H:2 | Galatasaray 0-1 Giresunspor | MS | 13 Ağustos

Bu takıma 10 numara ve kanat şart

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet Gscnin futbol ustadlarinin yeni Belhandasi Sergio ne yaparsa yapsim elelstirecekler anlasildi

Keremin toparlanmasi ve akbabanin bir daha oynamaması lazım. Bir an önce Mertens e alternatif ve yedek forvet lazım. Mertens olmayınca akbaba çekmek çok sıkıntı ve kereminde rekabete gireceği bir kanat lazım. Kerem böyle olmaz. Yine net bir pozisyon heba etti pas atmayarak.

Reisler bu takımın acil ihtiyacı defans bölgesi kesinlikle olmadığı kanaatindeyim. Tabii nelsona ve luyindama kalacaksa acil transfer değil gibi gözüküyor. acil ihtiyaç forvet 10 numara ve kanat.

KereM-Aanholt kanadi olmuyo.Birbirlerine cok uyumsuzlar.Cizgiye inebilen kanat lazim bu takima.Kerem de bu hic yok.Surekli ice kat edip 10 numara pozisyonuna dogru kayiyo.Bundan vazgecmesi lazim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim anladigim bu takima tipki belotti gibi adam isiran savasci bi santrafor lazim kanata da bir alternatif ve defanaa da bir yedek…takim mis gibi biraz ritim yakalamali sadece
Belotti pas atmaz önüne top bekler. Kapanan takimlara karşı yani bu günkü gibi bir maçta çok anlamsız olur.

Bize daha hareketli adam geçebilen birisi lazım.

Senin kafanın arka planında bir umut var demek ki!..Bırakmayı önerdiğine göre!..
Sordun söyledim. Gayet iyi adam işte. Emre, Kerem ve Yunus top taşıyamaz, destek olmazsa ne bekliyorsunuz ki? Olursa ne olacağı belli.. hazırlık maçlarından bile belli. Benfica’da da Nunez, Felix etrafında dolaşınca ne olduğunu da gördük.

Senin gibi bir maçla karar verecek olsam, bırakırdım bu takımı tutmayı mesela

Geri
Üst Alt