Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.523
- 8.008
- 1.428
Niye anlasamiyorlar.Takım da bariz anlaşmazlık var yav... 5 6 hafta sonra görmek lazım lakin bu süre zarfında ne kadar az puan kaybı olursa o kadar iyi olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye anlasamiyorlar.Takım da bariz anlaşmazlık var yav... 5 6 hafta sonra görmek lazım lakin bu süre zarfında ne kadar az puan kaybı olursa o kadar iyi olur.
Belhanda gol atmış adana 1-0 öndeymişEvet Gscnin futbol ustadlarinin yeni Belhandasi Sergio ne yaparsa yapsim elelstirecekler anlasildi
Bırakalım şu herifin peşiniHalil Dervisoglu >>>>>>> Akbaba
CICALDAUHayatımda Emre kadar oyunun içince kaybolan bir oyuncu görmedim. Bu adamdan bize yar olmaz abi gitsin nerede oynuyorsa oynasın yolu açık olsun.
Sergio gayet iyi paslar atiyo. Kanatlarda 3 senedir bu şekilde kaçan adamlara adrese teslim pas görmedik. Sorun akbaba ve Kerem çok etkisiz. Birde boeyin hücumdaki etkisizligi. Neyse ki dubois Mertens bu sorunları çözer. Miço yuda çok beğendim ayrıca.Evet Gscnin futbol ustadlarinin yeni Belhandasi Sergio ne yaparsa yapsim elelstirecekler anlasildi
Kesinlikle. Rotasyonda olması işimize gelirdi. Ali Akman'ı alabilseydik çok iyi olacaktı Türk rotasyonu adınaHalil Dervisoglu >>>>>>> Akbaba
transfersiz de çözeceksin oyunu kanka okan hoca şampiyonluk görmüş hoca biraz daha oyunu okumalıhemen şimdi BELOTTI
Forvet lazım katılıyorum ama sorun bence forvet değil forvete top gelmiyor kiKesinlikle forvet lazım.
Onun sıkıntısı olmadığı gün mü var? Herif 1 maçı alacak diye yıllardır bekliyoruz bizi şampiyonluktan etti yetmedi geziyor sahada baskı yok hucumda yok defansta yok böyle bir adam.seferle baglantıyı kuracak alanyalı arkadaşın bugun oksijen sıkıntısı var esas sorunumuz o