⚽ SL 22/23 H:2 | Galatasaray 0-1 Giresunspor | MS | 13 Ağustos

oğlum niye orta açmıyosunuz lan sağ kanatta paslaşınca gol mü oluyo

Bu maç Okan’a yazar bireysel hataya sözüm yok zaten alıştık taylan berkan derken bir de başımıza bu stoper çakması a.Kerim çıktı utanmadan marcaodan iyi diyorlardı

Süper lig artık 90 larda olduğu gibi değil. Çözümü oyuncu lazım çözümcü oyuncu yoksa en azından ya iyi frikik kullanan adamın iyi korner organizasyonun olacak. Ben Haginin kaç maçını hatırlarım takım kötüyken bir hareketiyle bir şutuyla bir frikikle oyun çözdüğü.

Böyle bir taktiği ne duydum ne gördüm, müthişti. Terim'in hicbirsey yapamadığı dönemde genç oyuncu sokardi ya da forveti ciftlerdi. Okan hocamız bunu 45te yaptı. Helal olsun, umarım bu saçmalık böyle devam etmez

4-4-2'nin ne kadar boktan bir taktik olduğunu zamanında söyledik ama bizim mazi sevinci taraftarlar 4-4-2 yes genlerimizde var kanımızdan akıyor. He akıyor aynen 4-4-2 oynayacak kanat yok hayalperest herifler kuruluşumuz diye satıklıyorlar

4-4-2 ne abi? 4-4-2 oynatacağın zaman elbette var ama sen devre arasından itibaren 0-0 olan maça o taktikle başlayamazsın kendini ne zannediyorsun sen Okan hoca? Bu birinci taraftara oynaması.
İkinci taraftara oynaması da Hamzayı oyuna almasıydı.
Şansa bala Antalya maçında bir gol bulunca böyle oluyor işte.

Stoper , santrafor , sol acik ile takim sampiyon olur. Kerem patlayici yedek olur bu takimda. Pas akli yok cunku

Geri
Üst Alt