⚽ SL 22/23 H:2 | Galatasaray 0-1 Giresunspor | MS | 13 Ağustos

Bugün Okan Buruk’un hataları antrenör seminerlerinde ders olarak anlatılır. Say say bitmez oynayan takımı bozdu.

Okan’ dan da ne yazık ki bir şey olmayacak.

Takımda en ufak bir farklılık yok geçen senelerden

Giresun kusursuz bir mac oynadi yeni aldiklari iki adam gercekten takimi toplamis
Tek bir hata yapmadan kusursuz oynadilar boyle bir maci bir daha oynayamazlar

Oliveria cok degisik oyuncu muazzam pas veriyor arkasindan basit pasi atamiyor dengesiz Mertens 1 ay daha hazir olamaz kosamiyor bile seferovic hic begenmedim okadar kotu oynadiki kazma oyuncu havasi verdi neticede Giresun haketti kazandi tebrik etmek lazim biz anca kuru baski yaptik pozisyon bile uretemedik

Seferovicin kafasi Oliverianin diregi haric pozisyon hatirlamiyorum

Geçen sezon ki Gs dan hiç bir farkı yok. Üstelık en iyi oyuncumuz Marcao yu kaybettik.

Kendi sahanda 45 bin taraftarının önünde neredeyse hiç transfer yapamamış Giresunspor'a gol atamayıp mağlup oluyorsun. Erken konuşmak istemem ama şu şartlarda Giresun'a yenilen hatta gol atamayan takımdan bir bok olmaz. Bu takım bu sene şampiyon falan olamaz boşu boşuna umut besleyip kahrolmaya gerek yok.

O gelmesin bu gelmesin şu yedek kalmasıncılar gördünüz takımı.Herkes gelsin belotti gelsin evander gelsin umut Bozok gelsin kim olursa gelsin.Takımda çalım atabilen oyuncu yok.Kerem maçında takımında içine etti.iyi oldu rüya bitti gerçeklerle yüzleşme zamanı boşuna 6.5 şampiyonluk oranı vermiyorlarmış.

Çok iyi sonuç oldu. Bu takıma 2 stoper 2 kanat 1 tane de forvet kesin lazım. Takım birbirini tanımıyor gibi oynuyor. 1-0 alırız diyordum ben ama Abdulkerim sağolsun. Abdulkerim yaptığı hatanın dışında çok fazla da pozisyon kaybediyor. Onunla ligin geçmesi zor gibi.

Cift forvet oynayip israrla orta kesmeden mac bitirmeyi nasil becerdiniz aga. Muslera’ya geri pas yuzunden 4 yildir kanser oluyoruz. Yasaklanmali geri pas.

Geri
Üst Alt