⚽ SL 22/23 H:2 | Galatasaray 0-1 Giresunspor | MS | 13 Ağustos

bu giresun kümede kalırsa çok şaşırırım, geçen haftaki fb-ümraniye tarzı bi kaza oldu

Bu kadar kapanan takima karşı bir defa da gol yemeden bitirsek sasacam zaten. Şu tür maclarin hepsinde yeniliyoruz. Takim degisiyor, hoca degisiyor sonuc hep ayni.

açıkçası sallama ortalarda ofans olarak tat vermeyen işler.

1 tane kazımcanın ortada seferin kafası var - diğer tüm ortalar maç boyu epey etkisizdi.

çizgiye inilen oyunlar üretilmeli.

Kerem ekstra etkisizdi baya fazla top ezdi

Beklentiye göre çok kötü futbol bu açıdan normal sonuç. Beraberliği de ikram ettik her anlamda kötü bir maç oldu. Olumlu diyebileceğim pek birşey yok bu maç özelinde. Mertens biraz kondisyon kazanırsa çok işe yarar en fazla bu söylenebilir bu maç özelinde. Bizim kadroya hala 3-4 transfer gerektiğini net bir şekilde gösteren bir maç oldu kadromuz ne yapılırsa yapılsın eksik kalıyor her seferinde.

Seferovic cift forvet oynadiginda hem Nunez hem de Joao Felix ile basarili olmustu ama tek forvet olarak is yapar mi soru isareti.

Eger Baris Alper’e sans verilmeyecekse Kerem ile rekabete girecek bir kanat oyuncusu kesinlikle alinmali.

ama ben hep yabancı hocanın gelmesinden yanaydım okanla olmaz bu iş .

Çok tutuk oynadık anlam veremedim .s Takım oturacaktır umarım oturana kadar gereksiz böyle hatalar ile puan çok kaybetmeyiz.

Adana sivasa karsi 27 szut cekmis birde bizin takima bak ligin en kötü takimina karsi pozisyona giremedik

O yanlıştı şu yanlıştı diye sabaha kadar yazın. Takım hazır değil. Uyum sorunları var. Geçen seneki oyun ezberleriyle oynayan oyuncular var takımda. Artık top çalan ve oyun kurabilen orta saha oyuncularımız var. Set oyunu oynamayı da öğrenecek Kerem ve Yunus.

Ek olarak uzun zaman sonra rakibi hapsettiğimiz bir oyun gördük. 3. bölgede biraz daha yaratıcı olabilseydik erkenden koparırdık maçı. Kerem ve Yunus'un her maç böyle oynayacağını sanmıyorum.

En büyük sıkıntımız yerli rotasyonumuz bu arada. Kötü de oynasa oyundan çıkaramıyoruz kanatları.

Defans lazım
Kanat mutlaka lazım
Forvet şart ötesi
10 numara olmazsa olmaz
Sol bek plase

Yoksa sonu hüsran

bu takıma büyü yapılmış papaz büyüsü bozdurmak lazım.k.o.ç yaptırmış olabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt