⚽ SL 22/23 H:20 | Galatasaray 2-1 Antalyaspor | MS | 21 Ocak

Zor maç olacağı belliydi. Galatasaray fark atar Antalya da bir şey yok diye diye Antalya yı motive ettiler.

Güray Vural’a faul verse, ikinci sarıyı vermesi gerekeceği için vermedi ORÇO..

Maç 5-6 dakika durdu 2 dk verdi..

Düzgün ve zamanında vurursak kaleci falan hikaye. Boey’in topunu iyi çıkardı yalnız biraz üstüne de geldi.

Ben hakeme taktım, 2dk uzatma nedir

hatay maçındaki seyirci yok

2. Yarı farklı olur Antalya yatmaya gelmiş kalecileri ekstra performans yapmasa bitmişti iş o da bir yere kadar

Yunus ve bay lazım kanatları çıkaralım hemen maça artı mertens de çok kötü Gomis icardi çift forvet yapsak fena olmaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Keremle olmayacak bu is diyip sayicam sonra cikip gene 2 tane salacak

60’a kadar böyle giderse,
Berkan ile ortasahayı üçlemeyi öneriyorum, çok rahat çıkıyorlar, alan parselizasyonu sorunu yaşıyoruz, Kerem-Berkan değişikliği yapılabilir. Lucas-Sergio daha önde baskılı oynar. Rashica-Yunus da mantıklı kreatif bir oyuncu daha isabetli olabilir.

——Berkan
-Lucas—Sergio
Yunus———Mertens
——-Icardi

Bu takıma Orta saha lazım ileri geri oynayan 8 numara lazım bu takıma. Olivierasiz kesecek kalitede olmali

Ilk yarinin en iyisi torreyra bizim adimiza. En kötuleri kerem rasit
Torreira maçı forse etti ancak Antalya bloklar arasını çok iyi kapattı. Oyuncularımızın yakın oynamasını engelledi. Bizi kanatlarda sıkıştırdılar. (Klasik bence hep böyle durduruyorlar bizi) Bana göre maç Gomisi çağırıyor. Ama onu almak defansif açıdan bir risk

G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt