⚽ SL 22/23 H:20 | Galatasaray 2-1 Antalyaspor | MS | 21 Ocak

Üçe kadar sayacağım. Bir iki üç dedikten sonra hep bir ağzından Cimbombom çekecez. Bina yıkılırsa yıkılsın hiç endişe etmeyin. Herkes hançeresini sonuna kadar zorlasın. Öyle bi ses çıkması lazım ki burdan Beşiktaşa Kadıköye bütün Türkiyeye selam gönderir gibi bunu gönderelim.

Bir iki üç CİMBOMBOM

yok yav kupon falan yapmadım öylesine sallıyorum
para yok :D
:D
5cb68e0097ee3698a313f60c016a85e08dc3cf24.jpg

Yine taraftara cok is düsüyor

Hatay macindaki agresif tribüne ihtiyacimiz olacak

Teknik heyet ve oyuncular zaten her maca ayni ciddiyetle hazirlanmak zorunda olduklarini biliyorlar

Üçe kadar sayacağım. Bir iki üç dedikten sonra hep bir ağzından Cimbombom çekecez. Bina yıkılırsa yıkılsın hiç endişe etmeyin. Herkes hançeresini sonuna kadar zorlasın. Öyle bi ses çıkması lazım ki burdan Beşiktaşa Kadıköye bütün Türkiyeye selam gönderir gibi bunu gönderelim.

Bir iki üç CİMBOMBOM

tapatalk_1652737977305.jpg

Bir iki üç CİMBOMBOM
sinansasiirma.gif

Alınacak her 3 puan camia olarak rakibi stres altına almaktır. Fenerbahçe taraftarı pimi çekilmiş bomba gibi Ali Koç’a patlama yapabilir.

SERİ SONU SAVAŞLARI 1-1

Antalya 3
(D)Giresun 3
Ümraniye 3
Trabzon. ?
(D)Antep 3
Kasımpaşa 3
(D)Konya ?
Ads 3
Kayseri 3
(D)Alanya 3
Kragümrük 3
(D)Bjk. ?
Başakşehir 3
(D)İstanbul 3
Sivas. 3
(D)Ankaragücü ?
Fb ?
(D)Hatay 3

Antalya, Giresun, Ümraniye maçlarını alırsak ts maçına acayip konsantrasyonla gireriz. Olası bir puan kaybı olursa ts maçında Antep ve Konya deplasmanları da dahil bjk maçına kadar kayıpsız gitmemiz şart. Ondan sonra iş sakatlık, ceza ve psikolojik baskıya kalıyor.

İlk 3 maçı alırsak büyük avantaj olacak.

Antalya 3
(D)Giresun 3
Ümraniye 3
Trabzon. ?
(D)Antep 3
Kasımpaşa 3
(D)Konya ?
Ads 3
Kayseri 3
(D)Alanya 3
Kragümrük 3
(D)Bjk. ?
Başakşehir 3
(D)İstanbul 3
Sivas. 3
(D)Ankaragücü ?
Fb ?
(D)Hatay 3

Antalya, Giresun, Ümraniye maçlarını alırsak ts maçına acayip konsantrasyonla gireriz. Olası bir puan kaybı olursa ts maçında Antep ve Konya deplasmanları da dahil bjk maçına kadar kayıpsız gitmemiz şart. Ondan sonra iş sakatlık, ceza ve psikolojik baskıya kalıyor.

İlk 3 maçı alırsak büyük avantaj olacak.
objektif olmak gerekirse 333 puan

Başakşehir maçından beri ilk kez tam kadroyuz sanırım Kazımcan ve Ross da takımla çalışmalara başlamış. Takımın kazanma alışkanlığı oluştu ve formumuz gayet iyi. İç sahada zorlanarak maç kazanma durumunu da Hatay maçında aştığımızı düşünüyorum. Bu maçta çok güzel bir oyun ve galibiyet bekliyorum. Antalya'nın eksik kadro olmasını falan hiç düşünmeden son maçlardaki konsantrasyon ve mücadeleyle oynamamız lazım eğer bu şekilde oynarsak rahat bir galibiyet alırız diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt