⚽ SL 22/23 H:20 | Galatasaray 2-1 Antalyaspor | MS | 21 Ocak

Erken forma girmek riskli her zaman, Insallah bu maci alip dususu olabildigi kadar erteleriz.

Oliveira, Mertens, Kerem, Rashica ortada yok ilk yari. Iki pas yapmadilar aralarinda, durum boyle olunca zaten rakip rahat oynar.

Bu takimi daha kaliteli hale getirecek yedekte topcu yok, bunlara iyi bir kaymak lazim devre arasi. Yoksa yazik olur, kaybedeceksek de deplasmanda kaybedelim arkadas..

Kaleci hem kaliteli hem çok motive bazı oyuncuları böyle büyük atmosferler kamçılar

Antalyanin bu ciktigi kadro iyi.kaleci ve floranus iyiler.bizde kerem,rashica ve oliveira kötüler

Takım, üzerindeki rehavetten top oynayamadı ilk yarı. Kaleci de gollük şutları çıkarınca panik bitmek bilmedi. 1 gol işi çözer.

Maalesef puan kaybı geldi bileğ.

İlk yarıyı izleyemedim nasıl oynuyoruz? Rashica beğenilmemiş sanırım. Boey'in önünde yaratıcı bir kanat oyuncumuz olsa oyunumuz baya seviye atlayabilir.

Yerden vurmak lazım
Herif el hizasında baya atik

Kerem raşit koçlarım oynayın yoksa yunus ve barış'ı alırız

Okanın hocalığını konusturacagi maç oldu, göreceğiz ikinci yarı.

İcardi ile top buluşturamıyoruz. Nuri iyi çalışmış dersine. Antalya da iyi mücadele ediyor. İşimiz zor bugün biraz. Ama ben inanıyorum 1 gol gelecek bizim adımıza. İcardi ile mertens in arasını biraz kapatmak gerekir. Antaly topu kanatlara taşıttırmak zorunda bırakıyor. Ömer ve Veysel le de gelen topları süpürüyor. Ortada bir açık bulmamız gerek.

Geri
Üst Alt