⚽ SL 22/23 H:20 | Galatasaray 2-1 Antalyaspor | MS | 21 Ocak

Cok net pozisyonlari ustaca bitiremedik Kerem ile 0-0 iken. Sonra strese girdik, neyse ki Icardi yapacagini yapti ve one gectik. Sonra yine net firsatlari bu kez Rashica nedeniyle harcadik. Dondu hakem serefsizligi ile 1-1 oldu. Diyecegim o ki boyle firsatlari harcamak bizi ciddi sikintiya sokacak bir gun. Usta bir kanat gerekiyor bu takima, hem bitirici hem de asist özelliği olan. Dogru yerlere topu atabilecek biri. Ne Yunus ne Rashica ne Baris ne de Kerem bunlari yapamiyor.

Ruyamda bizim penalti verilmedi sonra ayni pozisyonda Antalya penalti kazandi. Dakika 71 idi. Bizim penaltinin tekrarini gosterdiginde adamin kolu acik ve top carptiginda kolu 3 - 4 saniye beşik gibi sallandı. Dikkatli olmak lazım
Ömer'in eli beşik gibi sallanmadı mı?😁

Enteresan bir gs taraftarı var mertens o kadar atıyor laf yok başka topçu 1 kere atınca küfür kıyamet
Önce kendi topçunuza bi laf edin

fbli taraftar olmadigimdan dolayi senin yemini yali cocuguna yollarim. Sana at yemini sen bik bik öterken
Sen forumlarda gsliyim demeye başlarken ben deplasmanlardaydım araştır sor aslan musap
He senin bana tek kelime etme cürmün yok fb için mücadele vermiş bir şahışsın allah düşürmesin

Sen forumlarda gsliyim demeye başlarken ben deplasmanlardaydım araştır sor aslan musap
He senin bana tek kelime etme cürmün yok fb için mücadele vermiş bir şahışsın allah düşürmesin
Senin kim oldugun inan bana umrumda degil olm. Bak cidden kendini iki kere pushlamaya calisip icine etmen dahada hosuma gitti. Neyse yollarim baban olan yali cocuguna yemini iletir sana. Ilerle simdi

Tugay yine boş konuşuyor. Ulan bula bula bu Galatasaray teröristi mi bulabildiniz

Geri
Üst Alt