Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.525
- 55.750
- 4.478
Eyv o kulübün taraftari, keske kendi cöplügüne dönsen amaTamam fb topçusu iyi forumlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyv o kulübün taraftari, keske kendi cöplügüne dönsen amaTamam fb topçusu iyi forumlar
Öylelerdi gerçek bu
Maç pazartesi olacağı için berabere bitme ihtimali var.Berabere biter
Cürmün yeterse yaparsın aslan daha da yazma iki fifa at tekrar fenere yoksa forumdan tekrar gidersin heEyv o kulübün taraftari, keske kendi cöplügüne dönsen ama
Yanlız İcardi nasıl akkilica stoperin önüne geçmiş. Kerem'in artacağını gördü anda büyük bir akillik göstermiş.icardi'nin gol muzigi cok iyi dusunulmus yillarca unutamayacagiz artik
![]()
Oynarim da giderim de yavrum, tekrarliyorum sana noluyor sana ne giriyor be oglum. Ötede bik bikle canim benimCürmün yeterse yaparsın aslan daha da yazma iki fifa at tekrar fenere yoksa forumdan tekrar gidersin he![]()
Cok net pozisyonlari ustaca bitiremedik Kerem ile 0-0 iken. Sonra strese girdik, neyse ki Icardi yapacagini yapti ve one gectik. Sonra yine net firsatlari bu kez Rashica nedeniyle harcadik. Dondu hakem serefsizligi ile 1-1 oldu. Diyecegim o ki boyle firsatlari harcamak bizi ciddi sikintiya sokacak bir gun. Usta bir kanat gerekiyor bu takima, hem bitirici hem de asist özelliği olan. Dogru yerlere topu atabilecek biri. Ne Yunus ne Rashica ne Baris ne de Kerem bunlari yapamiyor.
O zaman gsliyim diye bana kuş muhabbeti yapamazsın aslan yapman için hak edeceksin önceOynarim da giderim de yavrum, tekrarliyorum sana noluyor sana ne giriyor be oglum. Ötede bik bikle canim benim
Daha dün konuştuk bu konuyu. Bulunabilirse bize böyle bir takviye şart
Sen kimsin minik kusum sjjskskdkd seni ciddiye alan mi var su anO zaman gsliyim diye bana kuş muhabbeti yapamazsın aslan yapman için hak edeceksin önce