SL 22/23 H:20 | Kayserispor 0-2 Beşiktaş | MS | 22 Ocak

Hakemlik pek bişi yok golde zaten, şovunu yaptı. Kontrolü için diyorum. Kayseri'den çok rahatsızım ama. Bu da bir gerçek. Sonuç isterse şimdi dönüp berabere ya da 3-2 olsun, fikrim yine sabit. 😏

zaten geçen hafta da cenk oynamış kalede
işkembeden sallamayı ne cok seviyorsunuz yaw

Hangi dandik sunduk takımların maçı var diye bakayım dedim, tinerciler!..Sokarım böyle işe

kalecilik bir şey yok macta üstad

ilk golü ztn 2 kaleci olsa cıkaramazdı

böyle bakacak olursak her mac dedikodu cıkarabiliriz
Gayet var. İlk golde kötü yer tutmasa kurtarılacak bir şuttu bence. AS kalecinin yedek oturtulmasını bana mantıklı bir şekilde açıkla? Sakat olsa, kart cezası olsa yada kötü performans gösterse anlarım. Ama sakat olsa yedeklerde olmazdı, performans olarak bu sezonun iyi kalecilerinden yüzde olarak yani neden yedek kaleci ile çıktı mantıklı bir açıklamasını söyle tamam.

zeytinli biz taraftariz objektif bakamayiz anladin mi yigenim

Bjk'nin toplasan 1.5 pozisyonu var. Kayseri'nin 3-4. Sansa bala kazanacaklari kacinci mac artik sayisini unuttum. Aldigi puan/oynadigi futbol bazinda ligin en balli ekibi.

Çağdaş Atan kadar balon bir adam yok ya, Okan hoca kendisinden kat kat iyi ama onun kadar pr yapmadı,

ligdeki durum çok kritik vede Hassas.

bjk'nin kazanması güzel. başak ve fener'le boğuşurlarken biz de yolda karşımıza çıkacak gavat hakemlere karşı biraz puan farkı elde ederiz.

Gayet var. İlk golde kötü yer tutmasa kurtarılacak bir şuttu bence. AS kalecinin yedek oturtulmasını bana mantıklı bir şekilde açıkla? Sakat olsa, kart cezası olsa yada kötü performans gösterse anlarım. Ama sakat olsa yedeklerde olmazdı, performans olarak bu sezonun iyi kalecilerinden yüzde olarak yani neden yedek kaleci ile çıktı mantıklı bir açıklamasını söyle tamam.
kurtarılamaz o sut ustad

her maca şike deniyor böyle bir yere varamayiz antu degil burasi

yok niye as kaleci oynamamış yok niye yedek kaleci sahadaymış geçelim bunları

geçen hafta da cenk oynamış kalede gayet de iyi mac cikarmis ondan olabilir mi?

basit işleri birakalim

tipik bir çağdaş atan bejeke maçı bu ve rıza bejekeye her zaman yatmıştır yatmaya devam edeceklerdir

Geri
Üst Alt