Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.568
- 59.150
- 4.758
Bu kuş kardeşler birbirleriyle oynayacakları maça kadar zor puan kaybeder. Bizim hata yapmamamız lazımGelecek 6 maçın en az üçünde puan kaybı bekliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kuş kardeşler birbirleriyle oynayacakları maça kadar zor puan kaybeder. Bizim hata yapmamamız lazımGelecek 6 maçın en az üçünde puan kaybı bekliyorum.
Tjk-Alanya maç konusu reyiz acil :/Kayserispor'da Thiam ve Gavranovic olsa bu mac böyle kolay gecmezdi. Transfer yapamayan ve eksikleri bol bir Kayserispor'u bulmalari büyük sans. Fener'e karsi daha iyi bir Kayserispor görecegimizden eminim. O macta alacaklari 1 puan yeterli olur.
Tjk-Alanya maç konusu reyiz acil :/
Alanya bjk ye yatmayı sever. Tinerciler için garanti bir 3 puan olarak görüyorumSaiss, Redmond ve Rosier olmayacak Alanya maçında.
onu bende merak etmedim degil... sakatligi falan yoksa degisik bir karar olmusTek merakım var neden As kalecisini yedek bırakıp bu sezon 2 kez forma verdiği kalecisini bu maçta oynatıyor?
jknin puan kaybedeceği maçlar
Karagümrük olabilir.
Fb, başak.
Ankaragücü içerde olduğu için iterler.
Dışarısı olsa net bir şekilde kayıp yazardım.
Ts, bizim ve adana maçında kayıplar yaşar.
Geri kalanı ya yatar ya gücü yetmez![]()
jknin puan kaybedeceği maçlar
Karagümrük olabilir.
Fb, başak.
Ankaragücü içerde olduğu için iterler.
Dışarısı olsa net bir şekilde kayıp yazardım.
Ts, bizim ve adana maçında kayıplar yaşar.
Geri kalanı ya yatar ya gücü yetmez![]()
Şenoru hamsiler kapsaydı keşke. Bu herif bi şekilde maçı kazanmayı biliyor bu ligde
Kgumruk maçı 1Gelecek 6 maçın en az üçünde puan kaybı bekliyorum.
Kgumruk maçı 1
Kaldı 2
Eyvallah dayiKgumruk maçı 1
Kaldı 2