SL 22/23 H:20 | Ümraniyespor 1-2 Fenerbahçe | MS | 23 Ocak

Sol bek Lincoln stoperler Samet , Szalai. Defans hata yapmaya müsait. Ümraniye çok pozisyon bulur.

Fenerin fikstür ne öyle evlerden ırak herifler İstanbul yüzü göremeyecek gibi ,kudurmalari ve hakemleri baskı altına alma sebebleride bu fikstur

Daha erken, fenerin kaos haftaları buralar olur

cd44858ba4b53fc1440e612b194ffbe8.jpg
Fener için +18 haftaları adeta.

11 leri bulamadim

fbnin kadro ne öyle ya biz böyle maça çıksak 2.lig takımına 5'lik oluruz şerefsizim

11 leri bulamadim
Buldum

Ümraniyespor XI | Orkun, Popov, Allyson, Glumac, Onur,, Sackey, Oğuz, Kartal, Onur, Bettaieb, Umut

Fenerbahçe XI | Altay, Ferdi, Samet, Szalai, Lincoln, İrfan Can, Arao, Crespo, Rossi, Valencia, Batshuayi

Jorge Jesus: "Takım, gelişerek yoluna devam ediyor. Çok uzun haftalar liderdik, ama bunu Galatasaray'a kaybettik. Bu maçı kazanıp yeniden lider olmak istiyoruz. Oyunumuz da üzerine koyarak devam etmek istiyoruz."

By Prostat böyle çorba kadro çıkarmaya devam ederse, ilerki haftalarda prostatını eline verirler.

Bu herif köylüleri harici oyuncularla nasıl anlaşıyor acaba Portekizce dışında dilde bilmiyor

Onur Ayık'ın ilk 11'de olması iyi güzel.Onur Ayık da Güray Vural gibi Fenerbahçe maçlarında oynamayı sever :D

Geri
Üst Alt