SL 22/23 H:20 | Ümraniyespor 1-2 Fenerbahçe | MS | 23 Ocak

Fener'in zorlu fikstüre girmeden önce son 2 maçı kaldı. Ümraniye ve Kasımpaşa maçlarından sonra önlerinde çok zor bir fikstür olacak ;

Adana Demir (D)
Konya
Kayseri (D)
Alanya (D)
Beşiktaş

Bu fikstürde ciddi puan kaybetmelerini bekliyorum çünkü oyun olarak baya kötüler son dönemde. Ümraniye ve Kasımpaşa maçlarını da zorlanarak kazanırlar ama ondan sonrasında seri kayıplar bekliyorum.

Fener'in zorlu fikstüre girmeden önce son 2 maçı kaldı. Ümraniye ve Kasımpaşa maçlarından sonra önlerinde çok zor bir fikstür olacak ;

Adana Demir (D)
Konya
Kayseri (D)
Alanya (D)
Beşiktaş

Bu fikstürde ciddi puan kaybetmelerini bekliyorum çünkü oyun olarak baya kötüler son dönemde. Ümraniye ve Kasımpaşa maçlarını da zorlanarak kazanırlar ama ondan sonrasında seri kayıplar bekliyorum.
Bunlar yarma'yı yemiş.

......................Berke.....................
Popov Epureanu Glumac Onur
.........Serkan Sackey Avanou
.........Geraldo Umut Bettaieb

Stadyum konusunda ağladı Dede.
Haklı da olsa bunlara hak veresim gelmiyor.
Utanmasa bizim evde oynansın diyecek 🤣🤣

Adana Demir (D)
Konya
Kayseri (D)
Alanya (D)
Beşiktaş

Form durumlari kötüyken adam akilli 1 takimla oynasalardi keske.

Adana Demir (D)
Konya
Kayseri (D)
Alanya (D)
Beşiktaş

şurdan max 5 puan çıkarırlar

Kanarya Ümraniye de Aslan‘in pesini birakmiyor 1-4

Fener Coştu Bir Kere Sıradaki Gelsin 0-4

0-4 /0-5 felan biter. Ümraniye agir cöp

Geri
Üst Alt