- 10 Mart 2013
- 121.627
- 158.430
- 5.068
SzalaiKasımpaşa'nın FB istatistiğinin terse dönmesi lazım,Selçuk bir işe yarasın
Henrique
Ferdi
Crespo
Serdar Aziz
Mert Hakan
Sınırda. Bunların hepsi sarı kart görse bile Paşa'yı yenerler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SzalaiKasımpaşa'nın FB istatistiğinin terse dönmesi lazım,Selçuk bir işe yarasın
Böyle istatistikler en saçma yerde terse dönebiliyor ya,o kadar umutsuz değilim ben.Ha gider 4 de yiyebilirler de tamamen pas geçtiğim bir maç değil onu anlatmaya çalışıyorumSzalai
Henrique
Ferdi
Crespo
Serdar Aziz
Mert Hakan
Tam aksine Pasa maci fb için cok daha zor gececek ben o macta bekliyorum puan kaybiniSzalai
Henrique
Ferdi
Crespo
Serdar Aziz
Mert Hakan
Onu unut. Ertuğrul buna izin vermez. Arda'nın buna attığı golleri izle anlarsinKasımpaşa'nın FB istatistiğinin terse dönmesi lazım,Selçuk bir işe yarasın
Paşa defans arkasına müthiş sarkıyor tek eksiklikleri becereksiz olmaları o gün futbol şansı yanlarında olursa belki bambaşka bir skor dahi görebiliriz bende aynı düşünüyorum. Beşiktaş deplasmanında 2-6 bitecek maç 2-1 bitti biraz son vuruş çalışsalar çözerler.Tam aksine Pasa maci fb için cok daha zor gececek ben o macta bekliyorum puan kaybini
Ucu olan var mı :/