Çiğdem Gürbüz
Tecrübeli Üye
- 6 Ağustos 2010
- 6.114
- 6.873
- 1.633
Bence biraz toparlar oyunları şu an oynayabilecekleri en kötüsü bu zaten daha ne olabilir ki
Hele bir kaza sonuç gelsin, olacakları beraber görürüz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence biraz toparlar oyunları şu an oynayabilecekleri en kötüsü bu zaten daha ne olabilir ki
Serkan oyuna girdikten sonra Fener en az 2-3 gol bulurumraniyenin ortasaha da kötü ayrıca.yürüyerek geçiyo herkes.mırsic ve serkan göksüyu arıyolar.maçı vermek için mi cıktılar bu 11 le
En kaliteli uygulama bu aradaFlashscore diye bir mackolik muadili site var.
Adamlar Ümraniyeli stoperin sakatlanip cikmasini yazmamis canli anlatim yaptigi halde.
Umarım en çok bizim şampiyonluğumuzu sonra bunların madara olmasını görmek istiyorumHele bir kaza sonuç gelsin, olacakları beraber görürüz.![]()
Bende gözüküyor renktaşFlashscore diye bir mackolik muadili site var.
Adamlar Ümraniyeli stoperin sakatlanip cikmasini yazmamis canli anlatim yaptigi halde.
sahadakilerde kötü ama.ayriyeten kanatta da kimse yok umraniyede.geraldo ve sekidika girse bi tehdit olur orda.tamamen lincoln ve ferdiye yaradı ilkyarıSerkan oyuna girdikten sonra Fener en az 2-3 gol bulur
Mrsic ve Geraldo vurgusu yapmisim ilk sayfada. Oyuna girmeliler.Orkun
Popov Allyson Glumac Onur
Oguz Sackey Avounou
Onur Umut Gheorghe
Mrsic ve Geraldo 2.yari oyuna girince daha etkili olur.
bu ümraniye'ye pozisyona girememek zaten beceri olurduArkadaş Ümraniye'nin de pozisyonları var. Sanki fener muhteşemmiş gibi yorumlar devre arasında. Tugay'ı severdim ama bu sene eridi gitti bütün sevgim.
Tugay orda Galatasaraylı olarak değil ,avrupa görmüş keko kontenjanından oturuyor zatenArkadaş Ümraniye'nin de pozisyonları var. Sanki fener muhteşemmiş gibi yorumlar devre arasında. Tugay'ı severdim ama bu sene eridi gitti bütün sevgim.