SL 22/23 H:21 | Beşiktaş 3-0 Alanyaspor | MS | 27 Ocak

Ya bunları kimse iplemiyor deli gibi kullanıyorlar ama kimse konuşmaz neden tün modaratorler bejekeli şeref yoksunlari

puan farkı 7'ye düştü maalesef

Bunlar yarisin icinde olsun diyenler 2021 i cabuk unuttunuz galiba
Sakin ol Şahin. Sezon tahmin ettiğim gibi gidiyor.

1-Galatasaray
2-Beşiktaş
3-Fenerbahçe
4-Trabzonspor
5-Adana Demirspor
6-Antalyaspor
7-Konyaspor
8-Başakşehir
9-Alanyaspor
10- Karagümrük
11- Gaziantep FK
12-Kasımpaşa
13-Hatayspor
14-Ankaragücü
15-Kayserispor
16-Sivasspor
17- Giresunspor
18- İstanbulspor
19- Ümraniyespor

Bu sezon şampiyon olacağımızı düşünüyorum. Bunun en önemli sebebi bu sezon Avrupa'da olmayacağımız için sadece lige odaklanmamız olacak. Ayrıca hocayı da yerli seçerek doğru iş yaptık.

Rakiplerimizden son şampiyon Ts, ŞL veya UEFA gruplarına kalacağı için ligin ilk yarısında çok puan kaybececek.

Fb ise sezonu en erken açan takım. Ligi erken açıp Avrupa'da gruplara kalan takımın ligin sonlarına doğru nefesi yetmiyor. Fb bence 2 turu geçip UEFA gruplarına kalacak. Onların 4 eleme ve 6 grup maçı olacağı için ligde oynayacakları 10 maça falan doğrudan etki edecek. Bir de yanlış görmediysem Dünya Kupası'na yetiştirmek için Avrupa maçlarını sıkıştırmışlar. Avrupa'da olan takım sık sık maç yapacak ilk yarı. Sonuç olarak Fener'in kadrosu iyi olsa hocası Jesus'un yabancı olması ve ligde son şampiyon olan yabancının son 6 hafta bırakan Feldkamp olması nedeniyle şanslarının az olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Jesus oturmuş kadroya fazla transfer yaparak parçaları bozdu gibi. Sözleşmesinin 1 yıllık olması da ilişkilerinin pamuk ipliğine bağlı olduğunu gösteriyor.

Bjk de tıpkı bizim gibi sadece ligde oynayacağı için en büyük rakibimiz olacak bence. Hocalarının yabancı ve 3'lü savunma takıntılı bir herif olması sıkıntı onlar için. Yalnız ben ilk 10 haftada Ismael'i dehleyip bir yerli alarak yarışa gireceklerini düşünüyorum. Hele Şenor falan dönerse Bjk ciddi aday olur.

Başak'ın UEFA gruplarına kalacağını düşünüyorum. Onlar da sezonu erken açtı bu yüzden işleri zor ligde. Ancak sürpriz yapıp Avrupa'dan elenirlerse şampiyonluk için adaylardan biri olurlar.

Konya müthiş bir takım olmuş. Yalnız Rapid Wien'i elebilirler mi emin değilim. Ha elerlerse Avrupa'da gruptan çıkıp ilerleyebilecek takım izlenimi veriyorlar. Başak'la Konya'yı Konferans gruplarına kalacaklarını düşündüğüm için aşağı sıralara yazdım. Elenirlerse lig için ilk 3 için ciddi aday 2 takım da.

Sivas'ın net bir şekilde kümede kalma mücadelesi verip son anda kalacağını düşünüyorum. Daha önce Akhisar ve Karabük UEFA'da oynadıkları sezon küme düşmüşlerdi yanlış değilsem.

Bunun dışında Pirlo efendiyi ve Nuri'nin ne yapacağını merak ediyorum.

Son olarak bu sezon 13. haftada devre arası olacak Dünya Kupası'ndan dolayı. Daha önce hiç tecrübemiz olmayan bir sezon yaşayacağız. Turnuvadaki sakatlıklarla veya moral bozukluklarıyla falan bambaşka bir şey de olabilir ligin 2. yarısı.

Her zaman diyorum; bu tinerciler fb'den daha tehlikeli. Şu leş kadroyla bugünde kazanırlarsa 5/5 yapmış olacaklar. Biz şu kadroyla sahaya çıksak ilk yarıdan 3 tane yerdik. Ben anlam veremiyorum buna..

göttekin devrede bu kırmızıdan bahsedecek mi yoksa anasıyla birlikte 40 kişi karmaşanın içindne çıkamayacak mı bi daha

ofsayt
goal iptal
geçmiş olsun

Geri
Üst Alt