- 6 Eylül 2013
- 8.417
- 3.201
- 428
Alanya kazanabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şenor'un ligde yaklaşık 4 sezonda Vodafone'da sadece 2 mağlubiyeti var. İç sahada cevval bir hoca. Jk havaya girdi bir şekilde kazanır
Ankaragücü banko degilBunların 2.yari fikstürü felaket ilk yarıyi acayip rahat fiksture rağmen eksik maçlarını kazansalar bile 7 puan gerimizde tamamlamış olacaklar...Alanya maçından sonra üst üste karagumruk ve sivas deplasmanlari içeride a.gucu sonra deplasman basak maçları var..A.gucu dışında banko 3 puan denebilecek tek maçları yok..Ki bu fiksturden hemen sonra da fb ve ts deplasmanlari var...
işte herseyi düşünmek lazım sampiyonluk yolunda.şimdi mesela kasımpaşa hakem yüzünden basaksehire kaybetti di mi?ama kasımpaşa fb macı öncesi ciddi sıkıntıda şimdi.maça asılmak zorunda.selcuk gitmemek için zekasını konusturmak zorunda.Daha önce de yazmıştım. Bugün iyice emin oldum. Bjk Kadıköy'deki maça kadar yarıştan kopmamalı.
Daha önce de yazmıştım. Bugün iyice emin oldum. Bjk Kadıköy'deki maça kadar yarıştan kopmamalı.
Sende iddiadan parayı götür de mifb kazandığı sürece bunlar da kazansın başak da kazansın
işler böyle yürüyorsa biz demirören'i soyarızSende iddiadan parayı götür de mi
Ne anlam çıkarmalıyız buradan @Uğur İz