SL 22/23 H:21 | Beşiktaş 3-0 Alanyaspor | MS | 27 Ocak

Seri yapmaya başlamaları hoş değil puan kaybı gelmeli artık

Bunların seri yapması abartılacak bir durum değil sene başından bu yana kadroları fenerden daha kaliteliydi hocaları sıkıntıydı rotasyonları yoktu. Ara ara böyle seri yaparlar ama şampiyonluk yolunda uzun soluklu bir rotasyonları yok zaten orta sahaları kısıtlı 1-2 eksikte çözülürler.

Bunların 2.yari fikstürü felaket ilk yarıyi acayip rahat fiksture rağmen eksik maçlarını kazansalar bile 7 puan gerimizde tamamlamış olacaklar...Alanya maçından sonra üst üste karagumruk ve sivas deplasmanlari içeride a.gucu sonra deplasman basak maçları var..A.gucu dışında banko 3 puan denebilecek tek maçları yok..Ki bu fiksturden hemen sonra da fb ve ts deplasmanlari var...
Ankaragücü banko degil

Bunların her maçı kaybetme olasılıkları var. İyi oyun namına hiçbir şey yok. Ligimiz über derecede kalitesiz olduğu için, bu futbol bile galibiyete yetiyor

Daha önce de yazmıştım. Bugün iyice emin oldum. Bjk Kadıköy'deki maça kadar yarıştan kopmamalı.
işte herseyi düşünmek lazım sampiyonluk yolunda.şimdi mesela kasımpaşa hakem yüzünden basaksehire kaybetti di mi?ama kasımpaşa fb macı öncesi ciddi sıkıntıda şimdi.maça asılmak zorunda.selcuk gitmemek için zekasını konusturmak zorunda.

besıktas evet bala kazandı bikaç maç.ama şu 4 maçta 10 puan kaybetseydi bjk,tepe taklak gider hedefsiz kalırdı.fb macında da dağılırdı.bitek gedson mücadele ederdi o maçta.hedef olunca takım oynar.

sampiyon olacaksak,planın parçaları olabilir istemeden bazı takımlar.istemeden yardımları dokunabilir yani.2019 nisanda biz kadıköyde doğrandıktan sonra,bjknin içerde basaksehiri yenmesi gibi;)

Daha önce de yazmıştım. Bugün iyice emin oldum. Bjk Kadıköy'deki maça kadar yarıştan kopmamalı.

Ben jk ile yarışıp onlardan şampiyonluk almak isterim. Umutlanıp utandırmalı. 🤣

Hilesiz hurdasız nasıl olunur görsün. Ve öyle şey istiyorum ki böyle olup Sivas ve Hatay'da düşsün. Mis gibi sezon olur adıma.

fb kazandığı sürece bunlar da kazansın başak da kazansın

Gedson Atar Abou Yazar 4-1.

hafta açılışı ha

Fiorino hiç güven vermiyor, fark yerler.
5-1 gibi bir skor çıkar.

beşiktaş'a çok yüklü girdim
bazen rakibinin de kazanmasını isteyebilirsin
hayat bu

Fnei7ZjXEAE3BZP

Geri
Üst Alt