SL 22/23 H:21 | Fenerbahçe 5-1 Kasımpaşa | MS | 29 Ocak

GÜNTO 40 kisiyle penaltinin neden tekrar edildigini cözebildiyse yesillendirin mactan sonra.

ülkenin özeti

fb maçı kazanırsa devam kasımpaşa kazanırsa maç tekrarı

Neyse bu hafta için deplasmandalar biraz umutlanıp çökmeleri daha iyi olacak martta fener bjk derbisi var zaten

O olsa bu olsaları bırakalım kötü niyetli olunca her türlü bişey bulunur. Antalyanın golü gibi. Bunlar şam şeytanı

Ulan bizim burak’ın adı çıktı diye verilmesi gereken penaltıları bile vermiyorlardı; bu valencia profesyonel aktör gibi her maç 1 penaltısı var. Sıktı arkadaş ; hakemlerin bunu dikkate alması gerekiyor. Örneğin dün icardi düştüğünde pozisyonu başta görmememe rağmen İcardi düştüyse büyük ihtimalle penaltıdır dedim; çünkü adamın karakteri belli. Hakemlerin de bu şekilde oyuncuların karakterini farkedip yorumlaması lazım.

Artık cidden mide bulandırıyorsunuz yeter yeteriniz varsa

Geriye kalan tüm maçları hakeme rağmen kazanmamız lazım bunlar düzeni çoktan kurmuş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nasıl bişey olmaz rdaş ligin kalitesi belli fbde fena takım değil sadece formsuz dönemindeler. Ama hakem ittirmeleriyle üçer üçer gidiyorlar ve 4 puan farkı açmıyorlar. Bizimde düşüşe geçeceğimiz periyot gelicek o zaman ne olacak?
Ha biz dusecez fener seriye baglayacak. Fener sampiyon olacak 10 puan farkla

Bambaşka pozisyon. Önceden ceza sahasına giren oyunca topa müdahale ediyor ve penaltı onun için tekrar oluyor
Burada penaltı tekrarı olmuyor. Direkten dönen topa penaltıyı atan Diagne dokunduğu için rakip takım lehine en direk vuruş veriliyor. Burada da kalecinin ayakları çizgide değil mesela ama tekrar olmuyor.

Ben Kasımpaşanin gol atmasına bile şaşırdım cidden,ama görünen o ki sikeciler averaj ekibine bile zorlaniyor

bu maç zaten kekti
moral bozmaya gerek yok

bundan sonraki 8 maçlık fikstür çok onemli, fenerin cok zor fikstürü var
o 8 maçtan 6 galibiyet falan almamaları lazım

ayağını çizgiye koysaydı ne olurdu ya tam kopma noktası hala gol olur fener atarda yerde

Nasıl bişey olmaz rdaş ligin kalitesi belli fbde fena takım değil sadece formsuz dönemindeler. Ama hakem ittirmeleriyle üçer üçer gidiyorlar ve 4 puan farkı açmıyorlar. Bizimde düşüşe geçeceğimiz periyot gelicek o zaman ne olacak?
Biz neden düşelim durduk yere?

Geri
Üst Alt