SL 22/23 H:21 | Fenerbahçe 5-1 Kasımpaşa | MS | 29 Ocak

Selçuk feneri havaya soktu, rezalet bir hoca performansi

hafta ici adana demir'den sonra hafta sonu ligin son 10-12 haftasinda en kötü 2-3 takimindan biri olan konya ile oynayacaklar. konya tamamen dagilmis vaziyette. adana bir sey yapmazsa kayseri deplasmanlarini izlemek lazim.

Selçuk leş gibi bir futbolcu olduğu gibi, leş gibi de bir TD olmuş. Çalışkanlık, iş ahlakı, aidiyet duygusu olmayan boş bir adam. Umarım bu paşa denen şikeci camiayı kümeye düşürüp görevini yerine getirir. Bundan sonra da kimse bunu TD yapmaz zaten.
2 sene top oynayip 29-30 yaşında bitip 8 sene yatan adami efsane yaptilar basimiza

Leverkusen Dortmund macını izliyom bu rezilleri izleyip vaktimi boşa harcamamıṣ oluyom

bu mactan bir beklentisi olanlarin ligimizi takip etmedigini üzülerek görüyorum
paşa ümraniye istanbul
bu 3 takimların maclari 3 büyükler icin antrenman havasinda geçiyor ztn
bizim bu hafta ümraniye maçı var o da mesela kek maç

Fener Kasımpaşa maçları bomboş maçlar başkanları da yakin arkadaş bunlarin ne bekliyorsunuz ki şu maçtan defolup düşerler inşallah alt lige.

biraz fazla geveleme var ewt. ama ifb müdafa hattı o kdr ilerde değildi daha konservatif bi pozisyonda idi
Bizde ayağı iyi topçular varken biz bile uzun vurduk Kadıköyde. Anadolu takımları pasla çıkmaya çalışıyor ayar oluyorum. Çağdaş, Farioli envai çeşit mal hepsi bunu deniyor inatla. Entelektüel tayfa şişirip duruyor bunları. Hüseyin Kalpar Ziya Doğan türü hocaları özledim

Biz işimizi yaptıktan sonra açıkçası rakiplerin ne yaptığı umurumda değil.
Bizim maçları adil yönetsinler kafi.
Sorun burada başlıyor benim için.
Bu fbjkyi sabah akşam ittirseler yine bir şey olmaz. Bu tiyatroyu başlarına yıkarız. Bizi durdurmasınlar yeter...

Geri
Üst Alt