SL 22/23 H:21 | Fenerbahçe 5-1 Kasımpaşa | MS | 29 Ocak

Bu maçtan en büyük beklentim, Fb'in sınırdaki oyuncularının kart görüp Adana maçında cezalı duruma düşmeleri.

Bu arada Kadıköy ne kadar dolu olacak acaba? Bu maçlar kırılma maçlarıdır, taraftarın desteğinin pamuk ipliğine bağlı olduğu maçlardır.

Dün bizim maç ile ilgili çok ümitliydi Fb taraftarı. Hevesleri kursaklarında kaldı net olarak.

Antalya deplasmanında Fernando’nun son dakikalardaki nizami golü sayılmadı
Gaziantep deplasmanında berabere iken Sagal atıldı , 10 kişiye zar zor bir gol atıp kurtardılar
Ümraniye maçında Umut Nayır’ın son dakika golü öncesindeki faul nedeniyle iptal edilirken Fener’in öncesinde bariz faul yaptıkları golü geçerli sayıldı ve ilk attıkları golde ofsayt olan pozisyon garip bir ofsayt çizgisi çekilerek gol verildi.
Son 3 maçtan anca 2 puan hak ettikleri halde 9 puanla çıktılar
Bugün nasıl bir film izleyeceğiz bakalım.

Erdem
Tirpan Tarkan Donk Grovac Yasin
Eyseric Aytaç Hajradinovic
Fall Mounir
Mounir hazır değilse başka hazır olmayan Tunay oynasın iş yapacağını hissediyorum.

Seri yakaladık da rakiplerde hakem ittirme ile bir şekilde yarışta kaldılar bu kötü oldu

Antalya deplasmanında Fernando’nun son dakikalardaki nizami golü sayılmadı
Gaziantep deplasmanında berabere iken Sagal atıldı , 10 kişiye zar zor bir gol atıp kurtardılar
Ümraniye maçında Umut Nayır’ın son dakika golü öncesindeki faul nedeniyle iptal edilirken Fener’in öncesinde bariz faul yaptıkları golü geçerli sayıldı ve ilk attıkları golde ofsayt olan pozisyon garip bir ofsayt çizgisi çekilerek gol verildi.
Son 3 maçtan anca 2 puan hak ettikleri halde 9 puanla çıktılar
Bugün nasıl bir film izleyeceğiz bakalım.
Gerçekten Antalya'daki karar felaketti ya.

Bir iki hafta sonra aynı golü bize atınca verdiler, hatta bizim pozisyonda daha net olarak pozisyona dahiliyet vardı.

Yorumcu hakemler nasıl da kiviriyoardi ama birbiriyle çelişen iki kararı aklamak için:dd

Ümraniye maçındaki FB'in golünden önce 3 tane faul vardı hemde, fbli topçular bile bir ara durdular yürüdüler faul çalınacak diye, herkes oyunu bırakmıştı. Onlar dahil inanamadılar bir an.

DA63CD10-C1A8-4C52-8825-BC2C86FCB6DB.webp

Bugün son kek maçları
Bundan sonra ağır bir 8 maçlık seri bekliyor, 5’i de deplasman

Homurtular başladı
Fenerde kaosa tek bir puan kaybı kaldı
Bu maç olmaz ama biz kazandığımız sürece ilk puan kaybında kaos başlayacak

Kasımpaşa'nın puan kapabileceğini umut edenlere bir spor önerim var;

Gjza.gif

Selçuk Hoca'ya güveniyoruz ver topu fenere, at defans arkası kazan.

Erdem
Tırpan Donk Graovac Yasin
Hajradinovic Tarkan Eysseric
Fall Bahoken Celina

Hadergjonaj ve Petretta yetismezse böyle cikmalari faydali olabilir. 2.yari Ahmet Engin girebilir.​
Şöyle bişey yapmıştım ama Celina'yı yollamışlar. Ahmet Engin solda, orta sahada Tarkan yerine Aytaç olabilir. Eski fbliler Ertuğrul ve Sadık güven vermiyor, hiç oynatmazdım.

Ekmek çıkmaz bu maçtan. 1 sarı kart dahi olmaz.

Geri
Üst Alt