- 18 Şubat 2011
- 143.077
- 62.265
- 5.478
ALGISports fbnin son golünde top kapilirken yapilan buz gibi faulün tekrarini vermemis.
VAR yutmus
VAR yutmus

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
penaltı + faullu gol.2 averaj hakemden,3 averajda valenciayı bos bırakan dingillerden.gerci şeref sayısı var kasımpaşanınALGISports fbnin son golünde top kapilirken yapilan buz gibi faulün tekrarini vermemis.
VAR yutmus![]()
Müdahale ettik
simdi gollere bir kez daha baktim. kasimpasa orta sahasiz oynamis. defansin performansi evlere senlik zaten. fenerli forvetler cift kale antrenman maci yaptiklarinda kendi yedek defanslarina bile bukadar kolay gol atamaz. 6-0 biten macin gollerine benziyor. ortada ne defans var, ne mücadele. hajradinovic ve VAR maci fener'e verdikten sonra teslim olmuslar.penaltı + faullu gol.2 averaj hakemden,3 averajda valenciayı bos bırakan dingillerden.gerci şeref sayısı var kasımpaşanın
arda güler her seferinde boş,valencia yine bomboş.çokta diyecek bişey yok.simdi gollere bir kez daha baktim. kasimpasa orta sahasiz oynamis. defansin performansi evlere senlik zaten. fenerli forvetler cift kale antrenman maci yaptiklarinda kendi yedek defanslarina bile bukadar kolay gol atamaz. 6-0 biten macin gollerine benziyor. ortada ne defans var, ne mücadele. hajradinovic ve VAR maci fener'e verdikten sonra teslim olmuslar.
Galatasaray, bu kadar aleyhinde çalışmaların döndüğü, yarıştığı rakibinin alenen kayırıldığı bir sezonda şampiyon olursa Türk futbolunda çok büyük bir devrim yapmış olur.
seviyesizler.Lanet olsun bole mizaha
Ekli dosyayı görüntüle 190036
arda seneden seneye sadece paşa maçlarında oynayıp tabela yapıyor, bırakın garibanlarıarda güler her seferinde boş,valencia yine bomboş.çokta diyecek bişey yok.
güler'i yilda 3 macta ilk 11 oynatacaksan 2si kasimpasa maclari, digeri karagümrük veya istanbulspor olur zaten.arda güler her seferinde boş,valencia yine bomboş.çokta diyecek bişey yok.
Raporladım terbiyesiz ahlaksız adam! Adam kelimesini lafın gelişi kullandım.Lanet olsun bole mizaha
Ekli dosyayı görüntüle 190036
Ofsayt var mı yok mu onu gösteriyorlardı.ALGISports fbnin son golünde top kapilirken yapilan buz gibi faulün tekrarini vermemis.
VAR yutmus![]()
jesus ardayı hangi macta oynatacagını iyi biliyo. ligin basındaki alanya macı mıydı,karagumrukmu ne...crespo gol atmıstı,yürüye yürüye gitmişti.hala önüne gelen yoktu.bu macta da arda veya bi baskasındayken top markaj olmadıgından,pas verecek zamanları nerdeyse 20 saniye falan herhalde.2.golü izlediysen,ferdi gelene kadar ardanın epey zamanı var topla.baktı ferdi geldi,verdi topu.acelesi bile yokmuş fbnin gol atarken ne diyim,kasımpaşa vb leri düşerse iyi olurgüler'i yilda 3 macta ilk 11 oynatacaksan 2si kasimpasa maclari, digeri karagümrük veya istanbulspor olur zaten.