SL 22/23 H:21 | Fenerbahçe 5-1 Kasımpaşa | MS | 29 Ocak

Yallah kümeye

IMG_20230129_135652.webp

Umutları devam ediyor, patlama bekliyorlar dede ve takımdan, bu maç patlama yaptıklarını sanıp sonraki 2-3 maçta tersine patlayacaklarını bekliyorum

Kpasa bi bok yapamaz

Küme dusmesini istediğim takımlar Hatay Sivas ve kasımpatı bu 3u lige geldiklerinden beri hep saibeli

Eğer paşa düşüyor diye hatay düşmeyecekse tercihim hatayın düşmesi olur
Sivas zaten düşsün
Böylece 2 azılı şikeci düşmüş olur

Zerre bir beklentim yok.

Fb’nin Antalya ve Umraniye maçlarında biz olsak 4 puan kaybetmiştik. Biz kazanacağımız maçları hakem faktörü ile kazanamazken bunlar hakem faktörüylr kazanıyor. Biz yokuş yukarı koşarken onlar yokuş aşağı gidiyor.

İlk onbirler belli olmadı mı daha :d

Kasımpaşa'nın defansı çok hata yapıyor ve orta sahaları yumuşak o yüzden zorlayabileceklerini düşünmüyorum.

Istanbulspor macindan sonra ciddi anlamda düsüse gecen bir Fener var. O mactan sonra tam 8 mac oynandi ve 5 galibiyet 3 maglubiyet elde ettiler. Hatayspor galibiyeti disinda adam akilli bir galibiyet yok icinde. Hep tek farkla yendiler ama oyun olarak bir üstünlük saglayamadilar. Formsuz dönemlerinde ittire ittire götürdüler herifleri.

Orta bayağı kompakt olacak. Kasımpaşa kanat oyuncuları fark yaratabilir. Ne İrfan ne de Arda döner. Ferdi ile Lincoln'de savunmada aksayabiliyor. Kasımpaşa'nın son halini bilmiyorum ama ortalama bir takıma karşı şu kadronun pek şansı yok bence.
Fenerbahçe XI: Altay Bayındır, Ferdi Kadıoğlu, Samet Akaydın, Szalai, Lincoln, Arao, Zajc, İrfan Can Kahveci, Arda Güler, Valencia, Batshuayi.

Geri
Üst Alt