SL 22/23 H:21 | Fenerbahçe 5-1 Kasımpaşa | MS | 29 Ocak

Ahmet kim Selçuk yaw? Jesus da doğru 11 çıkarmış. İzlenmez bu maç maalesef

Piyasa yaptirilacak ne kadar eleman varsa oynatilacak mac bu mactir.
Rekabetçi ve adil bir lig olması adına gerekli eşit koşulların sağlanması, limit problemi sebebi ile karşılaşılan sorunların ortadan kalkmasına yardımcı olunabilmesi için Fenerbahçe Kulübünün istediği forvet oyuncumuz Mame Thiam'ın herhangi bir rakam konuşmadan kendilerine bedelsiz olarak verilmesine yönetim olarak karar verdik.

DF5F59E9-33F6-40F3-892C-3DCDF08904D2.webp

Evet basliyoruz

Erdem
Tırpan Donk Graovac Yasin
Hajradinovic Eysseric
Fall Chouiar Ahmet
Bahoken

Kasimpasa teknik direktörünün cikardigi kadro pek akil isi gibi görünmüyor. Orta sahada bir tane sert oyuncu yok. Tarkan Serbest veya Aytac Kara'nin orta sahada görev yapmasini bekliyordum. Chouiar saglamsa Ahmet oynamaz. Ben son maclarda sakat göründügü icin ilk 11 baslamaz saniyordum Basaksehir'den gelen Münir'in. Bu kadro cok gol atip cok gol yemeye müsait.​

Fener kaybederse haftaya kaybeder

Bu Ahmet bir de Almancıymış. Puh

Kasımpaşa son paslarda başarılı olursa 1-4 1-5 gibi bi skor olur. Buda burada kalsın.

kasımpaşa sağbeki valencia'yı tırparsa şansı olabilir.

Hakemlere ve rakibe güvenip çok ofansif çıkmış bu arada cesus. Kasımpaşa erken çözülmezse zorlayabilir. Yoksa 5-6'ya gider.

İfb de 11 deki adamların %80 i sınırda bakalım ads maçına kaç kişi cezalı olacak yoksa halen görmezden mi gelinecek.

Geri
Üst Alt