⚽ SL 22/23 H:21 | Giresunspor 0-4 Galatasaray | MS | 28 Ocak

Dries Mertens resital izletti. Attığı golün dışında orta sahayı tamamen yönlendiren isimdi Oliveira ile birlikte. Napolideki günlerinde Derbilerde ve UCL maçlarında yaptığı Motosiklet sevinci ile de bizi o günlere götürdü. Kalitesiyle Karakteriyle Hagiden sonra gelen en iyi 10 numaramız net. InCollage_20230129_001413640.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

DarlingSameJunco-size_restricted.gif

Lucas Torreira sen neler izletiyorsun bize? Orta sahada geldiğinden beri hatta bizden önceki Arsenal, Atletico, Sampdoria zamanlarında EPL, La Liga günlerindeki gibi bir presle ve sertlikle oynuyor. Takım boyunu tamamen dengeleyerek ön tarafı rahatlatıyor. Muazzamsın New Pitbull. Şahaneydin. FB_IMG_1674942219206.jpg

Kerem Aktürkoğlu çok çalışkandı. Skor katkısı bu kez yapamadı ama Icardi ve Mertensle birlikte cok atağa yön verdiler birlikte. 8 gol 4 asistle takımın en skoreri zaten Ümraniyeye gollerini atacaktır diye düşünüyorum. Harry Potter asasını zamanı gelince kullanır. 🪄FB_IMG_1674942235222.jpg

Sergio Oliveira yine yeniden orta sahayı çekip çevirdi. 2.bölgeden 3.bölgeye topu taşımamızda özellikle ilk devre çok önemli rol oynadı. Topla arası iyi olan orta sahaları cidden özlemişiz. Senelerdir böyle bir Playmaker izlemiyorduk her gün gözümüzün pasını siliyor Maestro FB_IMG_1674942230129.jpg

Victor Nelsson kusursuz oynadı savunmada. Abdülkerimin yokluğunu o da biz de aramadık. Rakip zayıftı evet ama yine de Sainzi Boeyle birlikte cok iyi durdurdular ve asla oynatmadılar. Günden güne kesicilik ve geriden oyun kurulumunda elit bir stoper haline geliyor hatta geldi. Sene sonu Juventusa uğurlarız gibi malesef FB_IMG_1674942240277.jpg

Sacha Boey sana olan hayranlığımı anlatacak herhangi bir kelime veya sıfat bulamıyorum artık. Sana Trent Arnold diyorduk benzetme yapıyorduk ama bence Liv taraftarı Trent için İngiliz Boeyi desinler. Deldin gectin adamların sol tarafını. Sainze adım dahi attırmadın. Böyle devam aslanım benim FB_IMG_1674942245460.jpg

Özlemişiz gole aç, doymayan Galatasaray izlemeyi 🧿

1675101945423.png

Geri
Üst Alt