- 2 Temmuz 2011
- 132.461
- 55.456
- 5.338
kasımpaşa gibi valenciayı bos bırakırlarsa söverim.onyekuru da akıllı olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çayı püskürttüm telefona
Keşke oynatsa goztepede gayet iyi oynuyordu fizikli oyuncuAdam akıllı forvet yok ki takımda.
Şimdi Cherif diye birini aldılar belki o oynar Fener maçında.
Diğer takımlara karşı neyse de böyle dört büyüklere karşı forvetsiz oynamak intihar olur bence de.Keşke oynatsa goztepede gayet iyi oynuyordu fizikli oyuncu
Çünkü forvetsiz oynayınca akbaba takımı eksik oynatiyor
bizde forvetsiz oynadik eziklere karsiAdana taraftarı montellayi seviyor ama eleştiriyorlar forvetsiz oynuyoruz diye
cimbom icin can verirsen seni hep hatirlicaz öz cimbomlu4 saat sonra hamburgdan istanbula varacagim. Kadiköyde canli mac veren Cafe\restarurant varmi stadin etrafinda cok kus olan yer, adana kazaninca yüzlerini görmek isterim!
Herkes, Adana demir spor fenerin içinden geçecek diyor. İşte bu beni korkutuyor.
Yani, adananin puan kaybetmesine pek ihtimal vermiyorlar, o yuzden tersi mi olur acaba diye tirsmiyor degilim.
Tam tersi herkes kazanır diyor ifb için renktaş.Yani, adananin puan kaybetmesine pek ihtimal vermiyorlar, o yuzden tersi mi olur acaba diye tirsmiyor degilim.
Yani, adananin puan kaybetmesine pek ihtimal vermiyorlar, o yuzden tersi mi olur acaba diye tirsmiyor degilim.
Bu nasıl bir yorum usta? Pas ile mi gol atacaktı.N'diaye şut ile gol atacak gibi hissediyorum.