SL 22/23 H:22 | Adana Demirspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 2 Şubat

takımın basında fatih hoca olsa bile Galatasaraya karsı kıcını yırtacak olan eski topcularımız tabiki fbye kıyak gececek.saçmasapan belhanda pasları,onyekurudan saçmasalak vuruşlar,bencillikler falan.emre akbaba ve ndiayeden de beklentim yok

Balon
Ferdi - BalonSamet - Szalai - Oosterbalon
Arao - Zajc
Emre M - Arda - Rossi
Valencia
Bunu yapmak zor degildi

Fenerbahçeliler baya gergin. Ben bu maçta kayıp beklemiyorum Fener adına. Onlar beklenmedik maçlarda konsantrasyon kaybı yaşamaya daha müsaitler.

Fener için kırılma maçı kazanırlarsa yarıştan kopmazlar. Kaybederlerse psıkolojk olarak toparlanmaları zor olur. Jesus kötü sonuçta ciddi şekilde eleştirilir. Adana nın forveti yok fenerede şansı tutmuyor. Bence fener bir şekilde alır.

Ertaç geleni geçeni içeri alır şikecilerin en rahat maçı olur bu maç ads nin şansı tutmuyor bunlara karşı

4-0 alır şikeciler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkasına bakan tökezler.
Dün bizim maç oynanmadan herkes bu maçı konuşuyordu nerdeyse tökezleyecektik.Biz maçımızı kazanmadan onların maça bakmamak lazım.Hele bu maça hiç bakmamak lazım beklentimiz büyük o yüzden olası bi galibiyet hayal kırıklığı yaratır.
Yine 70 den sonra skor tek Farklı galibiyet ya da puan kaybı şeklindeydi açmak lazım tv yi

Ulan FBTV’de yapılana koyayım. Siz ne utanmaz mahluklarsınız. Hiç utanma da yok. Taraftarınız kadrolu hakem diye sevinirken işiniz gücün algı. Burnunuz pislikten çıkmıyor. Daha ağır şeyler diyeceğim de …

avatarımdan midem bulanıyo.gidip bi parol içeyim

Geri
Üst Alt