SL 22/23 H:22 | Adana Demirspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 2 Şubat

bu ne lan herkes kendini yere atiyor fenerde
valencia 4-5 kere p6 bekledi en az hiçbirinde müdahale yok
irfan da atmış kendini sıfır müdahale

Her maç yaptıkları şey
Ordan ekmek yiyorlar

Mutlaka rakiple temaslı oynuyorlar ve kendilerini bırakıp penaltı istiyorlar

Bazı hakemler anında veriyor bazıları da 1 oluyor 2 oluyor sonra veriyor

Kaç haftadır böyle

montella uyuyormusun nmontella

adamlar kanatlari otoban yapti

Maç ortada fenerin daha tehlikeli pozsiyonları var balları devreye girerse alırlar maçı ulan belhanda iyiki gittin kurtulduk senden.

Fenerin izlediğim en iyi oyunu.Bunu sağlayan adananın çoğu zaman topla tüfekle gidip geride eksik yakalanması ama yine de şaşırdım beklemezdim.Belhandaya hayatta penaltı attırmam her ne kadar daha öncekileri atmış olsa da ..Fener çok iyi hazırlanmış puan bırakmazsa şaşırmam

Bir daha forumda onyekuru gelsin yazılmaz bence, bizi geçtim ads için bile yetersiz bir topçu, kerem bundan 2-3 gömlek falan iyi

Böyle olduğu uzun zamandır biliniyordu bazıları bugün öğreniyorlar. Adamın oyun zekası yok, pas yok, orta yok çalım yok. Yorulmuş stoperlere karşı hızıyla şov yapabilir ancak.

Bu adamlar bizdeyken böyle kanser oluyorduk işte. Davulun sesi uzaktan hoş gelir. Herkes adana super top oynuyor diye düşünüyodu. Gördük ki adanada bizim eski halimiz gibi. Bir maç var bir maç yok. Şükür belhanda ve emre gibi adamlardan kurtulduk. Hatta Onyekuruyu çok sevsemde yok yani stabil bir oyuncu değil. Ne zaman iyi oynayacağı belli değil ve kötü bir bitirici. Neyse umarım ikinci yarı toplarlar Adana'da cakar fenere

Geri
Üst Alt