SL 22/23 H:22 | Adana Demirspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 2 Şubat

adana sağdan hiç oynamadı.yusuf sarı,ndiaye ve bjarnason girebilir

fb yapan söylemeyeyim bayağı istekli oynuyor. Belli, şampiyonluk yarışından kopmak istemiyorlar. Karşılarında da savunmada çok kötü olan bir Adana var. Şu ana kadarki şans fb’nin aşırı beceriksiz olması. Oyun böyle devam ederse çok umudum yok açıkçası.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Ben yine anca gelebildim renkdaslar, noldu da zirliyo bu tirrekler, her yer gözyaşı her yer isyan olmuş bunlar.

Demirspor fenerle kafa kafaya oynamaya calismakla cok hata yapiyor adamlarin en az 4 5 tane net pozisyonu var demirsporunda var ama boyle devam ederlerse yerler valencia batsuhayi araya bir tane birakir geride bekleyip uzun oynasalar dunya kadar pozisyon bulacak aptallar

beyler yanılmayı dünyalar kadar çok istiyorum ama o penaltı sonrası düşüncem net ve hala geçerli. en iyi ihtimalle 1 farkla fener galibiyeti diyorum. puan kaybını imkansıza yakın görüyorum. penaltıyı atsa iş tamamen başka bir hal alacaktı. o belhanda denen soysuza ne kadar sövsek az.

O değil de bu Galatasaray ne büyük takımmış ya.. her takımda bir sürü eski futbolcusu var. En çok da fb ve adana da sanırım 🤣

valenciayada hiç önlem almamışlar.tebrik ederim montellayı ve oyuncularını

karşılıklı birer penaltı verilmedi, altay dışarda aldıysa o kırmızı kaçtı onun dışında başarılı 1 hakem

Sikecilerde tek oyuncu var o da Valencia,sakatlanirsa biterler onun dışında bunları oyunda tutan yok

Ulan orta sahayi alin topu fenere verin. Heriflere durmadan kontra veriyorsunuz

Geri
Üst Alt