SL 22/23 H:22 | Adana Demirspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 2 Şubat

neyin itirazi bu kodumun civcivleri? Ferdi nin Belhanda ya temasi penalti. Ayrica Altay topu eliyle ceza sahasi disinda temas edip Onyekuru engelliyor. Kirmizi kart olabilirdi.

Ziyechi aciklarlarmi simdi

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Maçı tam izlemedim ama bu sonuç çok güzel oldu gerçi Altay'a çıkmayan bir kırmızı varmış yinede. Sadece son 5 maçta bile Antalya'nın nizami iptal edilen golü, Ümraniye maçında attıkları golden önce yapılan 2-3 faul ve en son Kasımpaşa maçında anlaşılmaz bir penaltı tekrarı vardı. Hepside kritik durumlarda olan pozisyonlardı. Bu puan kaybını çoktan hak etmişlerdi bugüne kısmetmiş.

Hic böyle bi hakem yönetimi beklemiyodum açıkcası. Böyle bi deplasmanda fenerin nasıl olduda elinden tutmadılar hayretler icerisindeyim
Murat Sancak'ın geçen haftalarda yaptığı açıklamalar etkili olmuş olabilir. ADS yine hakem kurbanı olsaydı ortalığı ayağa kaldırırdı Murat Sancak.

maçta bariz hata olmamasına rağmen delirdiler delirdiler hahaha bizim alanya maçında yaşadığımızı yaşasalar demek ki neler olacak beter olun

Taşikardim daha yeni düzeldi. Adana saçma sapan oynadı, biraz akıllı olsalardı alırlardı maçı.

Lale Orta'ya rağmen çok iyi maç yöneten Ali hocamı da tebrik ederim.

Geri
Üst Alt