⚽ SL 22/23 H:22 | Galatasaray 3-2 Ümraniyespor | MS | 1 Şubat

Yunus ' un asla ilk 11 oynamaması lazım. Yedekten girince yorulmuş takım üzerine daha rahat atak yapabiliyor.

Diğer türlü kitleniyor oyun. İlk 10 haftayı hatırlayın.

Ne zamanki raşit orda çizgiyi kullanmaya başladı. Rakiplerin önlem alması zorlaştı. Bide olaya önlü arkalı olarak bakmak lazım.

Boey raşitle daha uyumlu gözüküyor elbette.

O yüzden 3.yerliyi ne yazık ki Dubois gol atmasına rağben sol bekte kullanacağız.

Emre veya Kazımcan oynar gibi duruyor.

Maça rotasyon yapmadan yine as kadro çıkılıp skor rahatlayinca trabzon maçını düşünerek erken oyuncu değişikliği yapılmalı. Onun dışında rotasyon dinlenme TS maçina oyuncu saklama gibi durum olmamalı.

Kusura bakmayın ama ümraniye'yi ciddiye alamıyorum. Almak istiyorum konsantrasyon diyorum ciddiyet diyorum ama olmuyor. Ümraniye ne ya nasıl bizle süper lig maçı yapabiliyor bunlar.

Çok önemli maç, Ligde artık tüm maçlarımıza full konsantre ve en iyi kadromuzla çıkmamız gerekiyor 1 puan bile kaybetmeye tahammülümüz olmamalı bu sezon. Trabzon maçını sonra düşünürüz bizim için en önemli maç şu anda Ümraniye maçıdır. İstanbulspor maçının son bölümünde yaşanan puan kaybı riskini asla unutmadan maçları son saniyeye kadar full konsantre oynamamız gerekiyor. Biz bunu yaparsak bu ligde tüm maçları kazanacak güçteyiz tek rakibimiz rehavet ve maçı ciddiye almama olur bu ligde ama bunun olmayacağından eminim. Bu konuda hem teknik ekibe hemde oyuncularımıza sonuna kadar güveniyorum.

Nazar Boncuğu! 0-0

En azından İstanbul derby 'si.
Ezikler artık keyif vermiyor,her tecavüzden sonra ağlıyorlar.

GSCimbom Forum kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt