⚽ SL 22/23 H:22 | Galatasaray 3-2 Ümraniyespor | MS | 1 Şubat

Sabah böyle bir girdi yazmış idim; özellikle seri yakalayan bir takım ve bu takım lider ise baskı ciddi etkileyebiliyor; o yüzden hiç bir maç kolay olmayacaktır. Bu maçtan 3 puan ile ayrılmayı başarabilir isek bir direnç noktasını kırmış olacağız diye düşünüyorum, bu yüzden galibiyet çok elzem ve bence maçı çevirebiliriz. Konsantrasyon, elimizde önemli bir 45 dakika var!
Bu maç önemli bir direnç idi ve üç puan ile ayrılıyoruz! Elzem bir kazanım, böyle bir galibiyet motivasyon bakımından mühim :hat:

Bu kredici kardesler şu topu her hafta oynasın ilk 5ten asağı düşmezler

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

emre tasdemir oynamasa net 4-0 bitecek macti.cok pozisyon ve sut vardi.orkuna dua etsinler.ikinci yari pozisyon vermedik

yunus bütün fırsatları çöpe atıyor ona üzülüyorum. bütün top kayıpları ondan geldi son 15 dakika

Maçın kader adamı Bel-Durel Daniel Avounou atamadığı ve atıldığı için gayette iyi oynuyordu köftehor.

Bu takıma kanat şart oğlu şarttttttt
ne kerem ne yunus ne rashica olmayacak bu şekilde, Ümraniyenin kanatı bile kat ve kat ğstün bizim kanatlardan

Beceriksizlik had safhadaydi bugun ama mucadele bayagi yuksekti. Helal olsun hepsine.

Icardi harikasin, Abdulkerim harikasin.

Emre, lutfen yedek kulubesinden devam et artik.

Emre Taşdemir tercihi maçı götürüyordu. Bir yabancı kesik yiyecek yapacak bişey yok.

coook cokkk hayirli bir galibiyet

artik transfer isine onem verirler!

Geri
Üst Alt