⚽ SL 22/23 H:22 | Galatasaray 3-2 Ümraniyespor | MS | 1 Şubat

Sezon sonuna kadar oynayacağımız bütün maçlara tek tek şampiyonluk maçı gözü ile bakılıp, rehavetin önüne geçilmelidir.
Skor tahmini konusunda tedirgin olacağım. 5-0
3407.jpg

herkes 6-7 atarız kafasındaysa geçmiş olsun, olumsuz manşetler nafile.

ts maçıda 3 puan bu ümraniye maçıda 3 puan o yüzden kimseyi dinlendirmeden en iyi 11 le çıkıp kazanıp sıradakini beklemeliyiz. Skoru alırsak icardiyi mertensi erken çıkarırız. #KONSANTRASYON

konsantrasyon şu an bizim en kilit kelimemiz. dile kolay geliyor evet 10 da 10 yaptık,fakat her maçı final gibi düşünüp tek tek düşünürsek neden 20 de 20 olmasın ki, evet ütopik ama niye olmasın bir sebep yok, takım taş gibi, yetenek en üst seviyede. tam konsantre ümraniye maçına hazırlanıp mümkünse icardinin de gol atacağı bir galibiyet ile trabzon maçına kilitlenmeliyiz. hadi aslanlarım benim ben bile yerimde duramıyorum hemen maç günü olsun istiyorum.oyuncular bunun 10 katı falandır bu da galibiyet için en kritik nokta

Rotasyon falan yapılmamalı. Haftaya Fener Adana Demirspor deplasmanına çıkacak havlu atma ihtimalleri var. Bu maçı mutlaka kazanmak gerekiyor. Umut Nayır duran toplarda sıkıntı çıkarabilir. Giresun maçı gibi sürekli duran top şansı verirsek Umut tehdit olur.

rotasyon yapabilmenin tek bi şartı var o da 1. yarı 3-0'ı bulursun.2. yarı icardiyi mertensi torreriayı falan alayını çıkarırsın dinlendirirsin.başka bi yolu yok bunun. trabzon maçını düşünmeye gerek yok. maç maç gidiceksin. ümraniye maçı biter sonra trabzona bakılır. okan hocam en iyisini düşünüp uygulayacaktır gram şüphe yok.

Muslera
Dubois emin abdul kazimcan
Berkan midjo
Yunus mertens kerem
icardi

Gerekli totem mesajları yazıldığına göre gerçeklere dönelim. Dün Antalya-Ümraniye maçını canlı izledim. Umut Nayir hava toplarında etkili onun dışında hiçbir hücum faaliyetleri yok. Geride çok sık pas ve yerleşim hataları yapıyorlar özellikle sol bek ama galiba bizim maçta as sol bek geri dönecek. Erken gol gelirse inanılmaz rahat bir maç haline dönüşür.

Her rakibi ciddiye almak zorundayız. Seri de umurumda değil ama şöyle kirli bir sezonda bunlara saplamak başka güzel. Asla şampiyonluk umudu vermemeliyiz. Fenerde bjk de ittirile ittirile potada tutuluyorlar. Bir yerde güçleri kırılacak ve hakemler bile kurtaramayacak. Yeter ki biz bu maçları ciddiye alalım, 3points'lari almaya devam edelim.

rotasyon yapabilmenin tek bi şartı var o da 1. yarı 3-0'ı bulursun.2. yarı icardiyi mertensi torreriayı falan alayını çıkarırsın dinlendirirsin.başka bi yolu yok bunun. trabzon maçını düşünmeye gerek yok. maç maç gidiceksin. ümraniye maçı biter sonra trabzona bakılır. okan hocam en iyisini düşünüp uygulayacaktır gram şüphe yok.
Çok net katıldığım bir post.

Önce önümüzdeki maç. Bu maçı kazanamadiktan sonra, Trabzon maçını 10-0 kazansak ne olacak?

ümraniye önce gs'yi yenebilme durumuna gelmeli
sonra evinde çok büyük baskı kuran taraftarını yenme durumuna gelmeli

bunların birleşimi sonucunda ihtimali çok az
gs evinde bu büyük taraftarıyla birlikte puan kaybı yaşamayacaktır

Bu “kritik maç” söylemini totem diye düşünenler var
Ama üst sıralar puan kaybedip takipten düşmedikçe puan kaybı lüksümüz yok
Giresunu devrenin sonunda açabildik kilidi
Evet her halükar yenerdik ama her maç zor

TS bu hafta takipten düştü
Bjk zor bir fisktürde 5’te 5 yapıp havaya girdi, farkı düşürme heveslerini kursaklarında bırakmalıyız, bence fenerden de önce en ciddi rakip
Fb ve Başak da hevesleri kaybolması için 1 ya da 2 maç onlar kaybedene kadar her maç kritik

5 buçuk asırlık Galatasaray kültürünün en kritik virajı olarak algılıyorum.

Gs-Umraniye
Ads-Fb

Gs-Trabzon
Fb-Konya

Antep-Gs
Kayseri-Fb

Gs-Paşa
Fb BAY

Konya-Gs
Alanya-Fb

Gs-Ads
Fb-Bjk

Gs BAY
Karagümrük-Fb

Gs-Kayseri
Fb-Ankaragucu

Alanya-Gs
Başak-Fb

Gs-Karagümrük
Fb-Istanbul

Bjk-Gs
Sivas-Fb

Gs-Başak
Giresun-Fb

İstanbul-Gs
Fb-Trabzon

Gs-Sivas
Hatay-Fb

Fb-Antalya
Ankaragucu-Gs

Gs-Fb

Önümüzdeki 16 hafta. Bizim kağıt üzerinde zor gözüken haftalarda Fb de hemen hemen eş zorlukta maçlar oynuyor hep. Rakibinin BAY geçtiği haftalarda bile iki takım da İstanbuldan çıkmıyor.

O yüzden, Gs-Umraniye vs Ads-Fb haftası çok önemli. Bizim lehimize olan bir hafta. Ondan sonraki tüm haftalarda her iki takım da eş zorlukta maçlar oynayacak gibi.

Tabiki hiçbir maç oynanmadan kazanılmıyor, bizim yorumunuz kağıt üzerinde sadece.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt