⚽ SL 22/23 H:22 | Galatasaray 3-2 Ümraniyespor | MS | 1 Şubat

kolay maç bu sebeple ecel terleri dökerek 86 gomis 1-0 kazanırız

As kadromuzla çıkmalıyız ve maç rahatlamadığı müddetçe as kadromuzla devam etmeliyiz. Zaten 2 kulvardayız rotasyon falan yapmaya gerek yok bu saatten sonra. Her maça en iyi 11 çıkmalı bu kadar basit. Kazımcan'ı bu maçta oynatırsak güzel olur artık sol bekteki yerini geri alması gerekiyor. İyi oynarsa Trabzon maçında da 11 oynatırız.

bu maça solda rachica sağda yunus'la çıksak iyi olur. rakip bu oyuncuların kilidi açamayacakları kadar iyi savunmacı değil, kerem'in direkt golcülüğüne çok ihtiyaç duymayacağımızı düşünürsek bu tarz 2 asiste yakın oyuncuyla skoru daha erken bulabiliriz. kerem de ts maçı öncesi hakem tarafından abuk bi kart cezası ihtimalinden kurtarılır.

As kadromuzla çıkmalıyız ve maç rahatlamadığı müddetçe as kadromuzla devam etmeliyiz. Zaten 2 kulvardayız rotasyon falan yapmaya gerek yok bu saatten sonra. Her maça en iyi 11 çıkmalı bu kadar basit. Kazımcan'ı bu maçta oynatırsak güzel olur artık sol bekteki yerini geri alması gerekiyor. İyi oynarsa Trabzon maçında da 11 oynatırız.
Katılıyorum ancak bu maçta rotasyon yapmazsak ts maçında as kadromuz bozulacak gibi geliyor kart tehlikesini kulak arkası yaparsak sıkıntı yaşayacağımıza eminim ben. Rotasyon mecburi bence.

Katılıyorum ancak bu maçta rotasyon yapmazsak ts maçında as kadromuz bozulacak gibi geliyor kart tehlikesini kulak arkası yaparsak sıkıntı yaşayacağımıza eminim ben. Rotasyon mecburi bence.
Kerem,Berkan ve Barış sınırda açıkçası bu oyunculardan zaten 1 tanesini oynatsak ideal kadroyla çıkıyoruz. Sol bekteki tercih dışında herhangi bir değişikliğe gerek görünmüyor kadroda. Kerem ile oynarsak ve kart görürse Trabzon maçına Barış'la çıkarız çok büyük sorun olmayacaktır bence.

Bu maçla ts maçının rahat geçmesi lazım.Ts deplasmanda top oynayamıyor , defanstan bekten stopere rezalet ceza sahası içinde selam veren gol atıyor,hücumda Bi bakesetas var.Iki maçtan da iyi skor bekliyorum , biraz keyfimiz yerine gelsin

20 saat 49 dakika

Mutlaka as kadroyla çıkmalıyız, ümraniye için bu hayatlarının maçı olacak, yenerlerse şampiyonluğa ulaşacaklarmış gibi yüksek konsantrasyonla oynayacaklardır, o yüzden en ufak bir konsantrasyon kaybı pahalıya mal olur, Asla hafife almadan %100 konsantrasyonla Galatasaray gibi oynarsak 7-8 tane bile atarız ama iyi oynamazsak yenilebiliriz bile, bu kadar iki uçta olan bir maç

KONSANTRASYON!

Averaj maçı olmalı normal şartlarda.
En büyük tehlike rakibi hafife almak, yapılabilecek en büyük hata bu olur, hiçbir maç baştan kazanılmaz, iyi ve %100 konsantrasyonla oynamalıyız, kolay rakip olmadıklarını göstermek için ellerinden geleni yapacaklardır. Ama Okan hocaya bu konuda güvenim tam, asla böyle bir hataya düşeceğini sanmıyorum.

Bir kere evimizde öyle sağlam 3-0 4-0 kpyup geçeriz inşallah

kalkın ulannnn

#KONSANTRASYON
#MAÇAGELEMİYORSANBİLETİNİDEVRET

Geri
Üst Alt