⚽ SL 22/23 H:22 | Galatasaray 3-2 Ümraniyespor | MS | 1 Şubat

Maslak tarafında yağış başladı. Sulu kar yağıyor. En büyük rakibimiz zemin olacak. 4 günde iki maç.
Sabah saatlerinden sonra kar etkisini kaybedecek hava sıcaklığı yüksek olduğu için sulu kar yağıyor maç saati kar yok zemin kuru olur. Trabzon maçında da maç saati kar beklenmiyor.

Takim da en ufak bir rehavet olmamali dikkatli olmaliyiz

Böyle anlar da taraftar devreye girmeli eski agresif tribün her gecen gün geri dönüyor

Takima cok güveniyorum kazanacagiz ve yolumuza devam edecegiz insallah

Sansimiza

Galatasaray‘a Yukarıdan Engel Çıktı
Galatasaray’a mistik güçler dur dedi
Galatasaray’ı stat avukat hapise tıkladı

Diye mansetler

Mac ile ilgili yorumum ;

Mactan sonra umarim yuzumuzde bu ifade belirmez
screenshot_20230129-175941_chrome-jpg.190411

Bundan sonra her maç zor nedeni ise rakiplerin seriyi bitiren takım olmak istemeleri. Seri devam ettikçe oynayacağımız en zor maç bir sonraki maç olacak.

Cok hasret kalmadan tekrar kavuşacağız. Seviyorum hafta içi de maç olmasını. Vurduğunuz gol olsun Galatasarayım.

Bu maçı her düşğndüğümde 3-4lük saçma rize maçını hatırlıyorum nedense. Sonu aynı olmasın, vuralım geçelim

Giresundan tirsanlar, burda'da tirsiyor

iclerinden gececez 4-0

korkmayin bukadar olm

Giresundan tirsanlar, burda'da tirsiyor

iclerinden gececez 4-0

korkmayin bukadar olm
Giresun maçında gerçekten stres yapmıştım. Hele penaltı kaçınca. İyi hatıralarımızda yoktu zira Giresun maçlarında. En azından benim hatrımda. Ama Ümraniye ile ilgili hem bizim form durumu hem de Ümraniye'nin oyun stilini de düşünerek rahatım. Biz yeneceğiz ve keyifle hasetbahçenin Adana'da kaybedişini izleyip,zevkle forumlarındaki göz yaşlarını okuyacağız. İnancımız tam.💪

Geri
Üst Alt