⚽ SL 22/23 H:22 | Galatasaray 3-2 Ümraniyespor | MS | 1 Şubat

İcardi ve Mertens kalitesine yakışmayan golleri kaçırdı. Kenar ortalarına çok gidiyoruz bu yanlış ortadan yüklenirsek ve Emre T'nin çıkması ile döndürebiliriz maçı.

yalnız takımın eli ayağına dolaştı resmen

puan kaybı olur mu bilmem ama bu ekip ilk kayıpta tepe taklak gidecek bir görüntü verdi

derhal düzelmeliyiz

Bir tane vitaminsiz takımın bütün agengini bozuyor.yaziklar olsun ya.Emreyi değil 11 e tesise sokmam 2 golde onun hatasi

Emre taşdemirin sözleşmesi devre arası fesh edilse yeridir. Ben hayatımda böyle rezil bir performans görmedim.

Tam Yunus'luk maç aslında da işte oyuna bile girmesi şüpheli. anlam veremediğim şekilde oyunu kanatlardan oynuyoruz. Merkezden oynasak ciddiyim 10 dkda falan rahat 2 gol buluruz

Geraldoya çökelim 21 yaşında hızlı kanat açığımızı kapatır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adi herif adamlar yerde yattı durdu oyun 6dk dolar dolmaz bitirdi yarıyı

Alabiliriz ama takımda kötü oynayan çok bugün. Emre olmasa 2 gol yemezdik.

Çevireceğimize inananlar ilk yarı 4 yiyebileceğimizi unutmuş gibi yazıklar olsun ya

Buttaib çöpü yerine fb maçında iyi bir görüntü çizen Geraldo oynuyor

Fn5LCXFXgAE36bb
Geraldo ile Epuryanuyu fb maçında oynatsa güle oynaya yenerlermiş. Bıktım rakiplerin bizim maçta doğruyu bulmasından.

Taşdemir patır patır zıçtı. Ufak bir yuhalama da oldy. Oraya Dübüa almak lazım. Oliveira,Mertens ve İcardo da bir garip. Hakem de ümraniye yanlısı

Ulan gsc hiç şaşırtmazsın. 3-5 fark yazılıp duruldu cenabet cenabet. Hiç olmayacak maçta puan kaybetmek üzereyiz, biraz akıllanın artık yav sinirim bozuldu.

Bu maçı çevireceğimize inanıyorum. Dubois girmeli ama yabancılardan kim çıkabilir onu okan hoca düşünüp karar versin. Rashica çıkabilir en yakın ihtimal.
Takım hiç geriye düşmediği için panik havası hakim özellikle ilk golden sonraki reaksiyon çok iyiydi ancak Emre basit bir şekilde boş adama vurdurunca 2.golün reaksiyonu aynı olamadı malesef.

Bu maçın dönme ihtimali kesinlikle var ancak emre ye çok ayar oldum

Geri
Üst Alt