⚽ SL 22/23 H:22 | Galatasaray 3-2 Ümraniyespor | MS | 1 Şubat

Ya gercekten anlamıyorum yahu yada ben salağım net. Bu tasdemirin vay be dediğim işe yaradığı tek maç hatırlamıyorum.... Neden neden bozuyorsun abi takımı. Adam takım net birşekilde zayıf halkası offf ya

2 ararken 3 yeriz Emre bitirdi bizi . Takıma rehavet çökmüş net. Yanındaki adama pas atamıyor takım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bazen geri dönüşler 5-0 kazanmaktan önemlidir. bu maç geri dönüp kazanırsak 5-0 kazanmaktan iyi olur. hep ayagımız yere basar hem takım arkasındaki rüzgarı katlar

Şampiyonluk adayı bir takım şu maça reaksiyon verecektir Okan hoca umarım gerekeni yapar sahada lakayt takılanlar var

bu takıma kapalı defanslara karşı Nwakaeme tarzı deyim yerindeyse telefon klübesinde çalım atacak oyuncu profili lazım kerem aktürkoğlu kapanan takımlara karşı malesef çok yetersiz kalıyor.

Emre ofansta fena değil ancak defansif olarak aksayan 3 isimden biriydi. Diğerleri Kerem ve Torreira. Oliviera da arada eşlik onlara. Sadece dikkatli olmamız lazım. Çok rahat döndürebiliriz.
Ofanstada bir halt değil. Bu herif kupa maçındada bizi 10 kişi oynattı. Defolsun gitsin abi

Herkes takmis emreyede ilk yari tum pozisyonlar toreria yuzunden oldu yedigimiz gol kacanlar emre ve toreria ikisi birden cikmali dubois ve berkan girmeli

Geri
Üst Alt