⚽ SL 22/23 H:22 | Galatasaray 3-2 Ümraniyespor | MS | 1 Şubat

Emreyi 45 dk oyunda tutmakta hocalik degil,bile bile lades

Bahsettigimiz Geraldo & Umut tehlikesi gercek oldu. Bu ikili neden FB'ye karsi oynamadi, aklim almiyor. Gercekten inanilmaz birsey. Bizim atiyorum Nelson & Boey'siz en onemli maca cikmak gibi birsey.

Emre & Kerem cikmali, Dubious & Yunus girmeli. Boyle bir mac cunku. Emre'yi ezdiler sol tarafta, Kerem de hic yardimci olmadi. Zaten bir attilar ama 2 de ayni sekilde kacirdilar. Sonra son 10 dk Rashica'yi sol kanat yapti Okan hoca ama farketmez.

Maca cok heycanli basladik, biraz da gereksiz. Pas yapip, icerden delsek bunlara rahat gol atariz. Pozisyon almayi bilen bir orta sahalari yok. Kendi heycanimiza yenik dustuk.

Bu mac donmesi zor malesef, hayirlisi..

Ortalar ve duran toplar dışında hücum planımız hiç yok bugün. Kimse defansın arkasına koşu denemiyor. Takımda da acayip bir rehavet var. Umarım 2. yarı toparlarız.

Şimdi kızacaksınız ama evet taşdemir çok kötü, bunun üstüne bir de keremin savunma gelince o kanadı otoban yaptılar
Kerem sağa raşitsa sola geçince biraz durdu ordan gelebilmrleri
Ama taşdemir yine de değişmeli, çok zayıf kaldı defansif yönden

Racon geregi Tasdemir i kesin çıkarmaz ama cıkarırsa hocayı yürekten tebrik ederim

Merkezden oynamamız lazım.Oraları yumuşak karınları heriflerin maçın başından beri gereksiz orta açma mevzusuna girdik forvette pivot santrafor yok yok.

Ben olsam Sergio ve Emreyi çıkarıp
Dübua ve Berkanı alırdım

Emniyeti sağlayıp bam bam atmaya başlarız.

Ama Terim hocam gibi ortasahayı boşaltırsak yeniliriz

Geri
Üst Alt