⚽ SL 22/23 H:22 | Galatasaray 3-2 Ümraniyespor | MS | 1 Şubat

Abdulkerim Gs formasiyla belki de en kotu macini oynadi. Giresun macinda bile yalnizca bir hatasi vardi. Ama adam kalkti gol atti asist yapti. Cok ilginc bir stoper. Ozel bir adam.

90 dakika onur ismini duymaktan sıkılmıştım
ne onurmuş
onursuz onurlar bide bunlar

Bu kredici kardesler şu topu her hafta oynasın ilk 5ten asağı düşmezler

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Asil sorulmasi gereken, bu Geraldo'nun boyle hizli ve iyi dribblingi oldugu bilinmesine ragmen fb macinda neden ilk 11 baslatilmadi?

İyi orta açan bir solbekimiz olsa Icardinin her maç 1.5 golü var. Caneri alsamıydık acaba 😂

Bu arada bu şekilde kazanmak takıma aynı zamanda bir ders olmuştur diye düşünüyorum bu bakıma da değerliydi galibiyetle bir ders almak. Takıma çok net ciddiye almazsanız kolay maç yok dersi verdi bu maçın ilk yarısı. Büyük bir seri var ister istemez rehavete girmişiz lakin bu maçla işin ciddiyetini tekrar kavrarlar umarım.

Maçın çevrilmesiyle moral motivasyon açısından muazzam bir sonuç. Gel gelelim belkide ligin başından beri izlediğim en savruk savunmaydı, keza ofansta da iyi değildik, maça hazırlanırken puan durumuna baktıkları kesin bizimkilerin.
Şu stresi hak ettiğimi düşünmüyorum, yapmayın lütfen 1 daha böyle şeyler.

Sönük geçen ve maç devam ederken 3 puanın garanti görüldüğü bir maç mı?yoksa böyle son dakikaya kadar ölüp ölüp dirildiğimiz ve bağırttıra bağırttıra kazanmanın sonunda alınan 3 puan mı? Hangisi heyecan verici.

Geri
Üst Alt