⚽ SL 22/23 H:22 | Galatasaray 3-2 Ümraniyespor | MS | 1 Şubat

lafi uzatmaya gerek yok. kazandigimiz icin takimi kutluyorum. trabzon maci kesinlikle bu mac gibi olmaz. genelde boyle maclarda sikinti yasiyoruz zor mac olacagi belliydi ama kazanmasini bildik onemli olanda bu. simdi bombayi fenerin kucağına bıraktık. yarin olasi puan kaybinda hamsiler arenadan cikamaz bunu herkes biliyor

Ilk yarida emre tasdemir faktörü ve deli dana gibi kosup cok efor sarf ettiler. Buda ilk yari icin bu skoru getirdi. Ikinci yari kesilcekleri belliydi.

Taraftarin hep bir agizdan o adi kaleciye ooo gerizekali haykirmasina kahkahayi bastim. Ben de evden katildim. Bir kaleci zamana oynamaya 3.dakikadan baslar mi? It oglu it hergele.

Hoca 1 saat konuşacaksa takımla tebrik kısmı 10 saniye sürmeli geriye kalan 59 dakika 50 saniye mağlup olmuş gibi takımla konuşmalı Okan hoca... Bugün galip geldik ama ilk yarı 4 gol falan yiyebilirdik ...

Asil sorulmasi gereken, bu Geraldo'nun boyle hizli ve iyi dribblingi oldugu bilinmesine ragmen fb macinda neden ilk 11 baslatilmadi?

Serefi olmayan bi td baslarinda da ondan. Icardinin kafasi (pardon kafa golü) sana girsin td bozuntusu yalaka fbli.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Maçın bu şekilde bitmesi iyi oldu. Ayakları biraz yere sağlam bassın takımın taraftar gibi bi tarafları oynamaya başlamıştı.

Kötü oynamadık. Sahada 3 tane kötü oynayan adam vardı. İlk yarı bitince 2 si çıktı. 3. De sonradan çıktı. Emre rashica Sergio. Dübois girince zaten oyun bir anda çözüldü. Maçın bir şekilde bize döneceği de belliydi.

İcardi çok büyük topçusun. Ne olur kal...

Emre Taşdemir bundan sonra Galatasaray'da hiçbir maça 11 başlamaz. Mert Müldür alınabiliyorsa feshetsinler sözleşmesini gitsin.

Geri
Üst Alt