⚽ SL 22/23 H:22 | Galatasaray 3-2 Ümraniyespor | MS | 1 Şubat

Bu arada bu şekilde kazanmak takıma aynı zamanda bir ders olmuştur diye düşünüyorum bu bakıma da değerliydi galibiyetle bir ders almak. Takıma çok net ciddiye almazsanız kolay maç yok dersi verdi bu maçın ilk yarısı. Büyük bir seri var ister istemez rehavete girmişiz lakin bu maçla işin ciddiyetini tekrar kavrarlar umarım.
takım ic saha avantajı ve zayıf takımla oynuyoruz diye rehavete girmiş gibiydi ders almak icin bencede cok iyi oldu
yalnız hocanında ders alması gereken şeyler var
bu takıma sol bek lazım cok net bu takıma kanat lazım sprinter elin kıytırık geraldosu bile neler yaptı bizde 1 tane benzer oyuncu yok topla dripling yapacak

Kendime daha yeni geldim, iyi ki farklı kazanmadık iyi ki zorlandık bu takıma ders olsun her maçı ciddiye almalı.
Fenerin Karagümrük maçından sonra ivan drago"nun kaşı açıldı demistim şuan aynı şey bizim içinde geçerli kaşımız açıldı.

Geri dönerek kazanmamiz rakipleri psikolojik olarak da etkiledi kuduruyorlardir

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sıra sende Adana çok umudum yok ama bize kredi aç şöyle 2-3 puan :) haftasonu daha az stresle geçelim hamsigilleri

yunus girdi ama hiç katkısı olmadı bu arada.

Bu mac rotasyona gidilmesi gerekirmis. Ikinci yari on tarafi degistirimce isin rengi degisti. Ama bu macin bu hale gelmesinin tek sebebi Emre. Bir cuval incirin icine ediyordun. Ne diyim. Kufur de edemiyoruz burdan.

8 , 10 ve kanat lazım bu takıma

İcardi ve Gomis in olduğu takıma yedek santrafor alınmaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Emre Tasdemir sayesinde esegi saglam kazigiya baglayip transferleri cozerler artik

yuruyen efsane emre tasdemir

Hoca 1 saat konuşacaksa takımla tebrik kısmı 10 saniye sürmeli geriye kalan 59 dakika 50 saniye mağlup olmuş gibi takımla konuşmalı Okan hoca... Bugün galip geldik ama ilk yarı 4 gol falan yiyebilirdik ...
İlk yarı 4 yerdik ama 5 de atardık, rakip kaleci hayatının maçını oynadı.

ilk yarı bazıları nelson cıksın emin girsin yazmışlardı o arkadasları bulun hepsi ümranıyeye handikap basan kişiler olabilir :)

devre arasında da yazmıştım tekrarlıyorum 5-0 kazanacagımıza geri dönüşle kazanmak çok daha değerlidir. takımın ayakları yenilmişçesine yere basacaktır. çok güzel oldu bu maç. icardinin show yapması da çizilecek en iyi senaryoydu

Geri
Üst Alt