SL 22/23 H:22 | Karagümrük 1-1 Beşiktaş | MS | 31 Ocak

Riza şu haldeyken bejekeye yatmayi dusunmezse, gedsonsuz bejekeyi al aşaği edebilir

Şahin rahatlamıştır. Kadıköy'de Jk'nin iddiası olsa iyiydi ama neyse Şenor bordo mavi kravatıyla arıza çıkarır diye ümit ediyorum.
insallah o ahmedovicle gedson kadıköyde etkili oynar,nkodou oynasa bile fb dagılır

ads-fb maçının olduğu hafta berabere kalmak mı... ilk 5 dışı kalabilir jk

Yarın alırsak fener de puan kaybedecektir.

Demek küçük şikeciler ayak altından çekilmiş. Sıra büyük şikecilerde.

jk defansı çok kötü harbi.
Futbolcuları da disiplinsiz.
Weg ve Sainss şimdi de.
Başarısız oldukları için kaçmak istemeleri doğal gerçi de böyle birlik olmayan, dağınık ekiplerin zaten şampiyonluk şansı yoktu. Basın ne kafası yaşıyor onu bilmiyorum ama jk Kasım ayında bitirdi o hakkını.

Son 20 dakika fln izledim, bjk yarı sahayı geçemedi pek.

jk defansı çok kötü harbi.
Futbolcuları da disiplinsiz.
Weg ve Sainss şimdi de.
Başarısız oldukları için kaçmak istemeleri doğal gerçi de böyle birlik olmayan, dağınık ekiplerin zaten şampiyonluk şansı yoktu. Basın ne kafası yaşıyor onu bilmiyorum ama jk Kasım ayında bitirdi o hakkını.
sampiyon olmasalar dahi avrupa hedefleri var.kadıköyde ortasahyı güçlü tutarlarsa her türlü puan alırlar.fbnin de bjkden farkı yok ama hakemlerle tutundu

Sivas deplasmanına gitmek istemeyen Gedson sarı kart gördü haberleri var mı.

bu boktan futbol ülkesinde galibiyetle hak ettiğimiz puan farkının birazını daha elde edeceğiz. ama yapmamız gereken averajı da garantilemek adına 5-6 farklı bi galibiyet dilemekteyim. o pozisyonları zati rahat rahat buluyoz, 45 dakikada tek isabetli şutu elle asisten bulan lig 3.'sü filan değiliz. girdiğimizi atalım, kale önünde salaklık ve cimrilikten imtina edelim yeterli.

Geri
Üst Alt